امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27)

حتما......
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) 245
 سپاس شده توسط صحرا 2
آگهی
از استقبال گرمتون ممنونم! =))
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط صحرا 2
من رفتم بای
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتــــــــــــگوی آزاد (نسخه27) 245
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، صحرا 2
فری با چه نامی عضوی تو فرو..... هاااااااااااااااااااااا علی با چه نامیه؟
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
(21-05-2013، 21:37)amir hossin najafi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:35)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:33)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:32)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:31)black dragon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جمله بندیت خیلی عنیه :|
نه خواستین بدین بازم هستیم در خدمتتون :|
ساعت؟؟؟؟
O_O

مگه با شما بودیم؟؟؟؟؟

اینا بحثو تا هر وقت بخوای ادامه میدن . بحثو تموم کن شادیBlushBlushBlushBlushBlushHeartHeartHeart
بابا شادی کن عروسیه
وقتی اشکهایم بر روی زمین ریخت تو هرگز ندیدی که چگونه میگریم تو دلم را با بی کسی تنها گذاشتی و چشمانم را به انتظار نگاهت گریان
…..............…,•’``’•,•’``’•,
...........…...…’•,`’•,*,•’`,•’
..............……....`’•,,•’`
HeartHeart
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، صحرا 2
(21-05-2013، 21:40)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من رفتم بای

باااااااااااااای
 سپاس شده توسط صحرا 2
(21-05-2013، 21:41)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیگم Angel
 سپاس شده توسط صحرا 2
درود

میگم چی شد الان مدیرا چه بلایی سرشون اومد؟! چرا بلک دراگون دیگه مدیر نیست...؟!
زندگی یک خواب است و عشق زیباترین رویای آن!Angel(آلفرد دوموسه)

کمتر از یک سده زمان زیادی برای زندگی کردن نیست ولی آن اندازه است
که بیاموزیم عشق پایان و سرانجام هستی است.... (یادم رفته ولی فکر کنم لءوبوسکالیا)
 سپاس شده توسط صحرا 2 ، Mr.Robot
(21-05-2013، 21:42)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:41)صحرا 2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیگم Angel

اذیت نکن دیگه بگوBig Grin
سپاس کو ها کجاس نمیبینمش
(21-05-2013، 21:41)یشیم 2013 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:37)amir hossin najafi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:35)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:33)Farzam31 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-05-2013، 21:32)shadi shekari نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ساعت؟؟؟؟
O_O

مگه با شما بودیم؟؟؟؟؟

اینا بحثو تا هر وقت بخوای ادامه میدن . بحثو تموم کن شادیBlushBlushBlushBlushBlushHeartHeartHeart
بابا شادی کن عروسیه
شما هم دعوتیدا ..بفرمایین تورو خدا!اینا هم نامحرم نیستن جایزه ک جلوشن برقصی

داداشن دیگه!! :||||||||
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 130 مهمان