امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

نفســـی....

رمان گناهکـارو خونـــدی؟!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، *Nafas*
آگهی
(06-02-2014، 18:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:15)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رفت -_-
ایسان رف -_-
مهشید رف -_-
و.... رفتن -_-
بهتون پیشنهاد میکنم برید -_-
بای -_-
سلام ممد -_-
دافض همه -_-

پ توهم داری میری >ـــــ<
خدافض
چون خیلی اصرار کردی نمیرم ^_^
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mohammad 77
(06-02-2014، 18:20)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://pardismusic.ir/Alishmas%20Ft.%20Melanie%20and%20Khashayar%20Zikow%20-%20Baroon%20Barid%20%5B128%5D.mp3

این اهنگ باحاله |: دوسش می دارم |:
-ـــ-

آرع
منم

...
گــفـتگـوے آزاد【77】 243
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(06-02-2014، 18:25)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:21)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:15)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد رفت -_-
ایسان رف -_-
مهشید رف -_-
و.... رفتن -_-
بهتون پیشنهاد میکنم برید -_-
بای -_-
سلام ممد -_-
دافض همه -_-

پ توهم داری میری >ـــــ<
خدافض
چون خیلی اصرار کردی نمیرم ^_^

والا من اصرار نکردمBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
فاطمه چیگفت آیسان؟HeartHeart
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(06-02-2014، 18:23)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره موهات فره؟!Shy
از لج کی؟
کی هست اونا؟!
نرو من یه ساعت دیه نیسمcrying

نـه نمیرمـ....عکسو برمیدارمـ....!!

نـه موهـآمـ فِـر نیستـ ، اگـه از حمـومـ بیـامـ سشوار نکشــم و بگیرمـ بخوابــم بعد یه دفـه بفهمم جشنِ تولـد داداشـمـــه همینطوری میشـه موهـآمـ....!!

بعدن بهت میگــم کیـه اونــی که تو عکسـه|:

بوگـو آیسانـ...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، pink lady ، *Nafas*
(06-02-2014، 18:27)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطمه چیگفت آیسان؟HeartHeart

گفت دیگه نمیام ||:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 243
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
Heart سلام به همه Heart
(06-02-2014، 18:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin
(06-02-2014، 18:18)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:15)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:13)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 18:06)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Big Grin

نخند بهت نمیاد:ا

ع؟ Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ممدAngryAngryAngryAngry

شبیه میمون میشی اصن به من چه میمونTongue

جواب ابلهان خاموشیست Big Grin

ابله خودتی و.............

هعی حوصله کل کل ندارمع اگع ادامه بدی میبینی چی میشع این دستمو میزنم بع .........
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 243

سپاس شده توسط Mohammad 77
ارههههههههههههههه پری عشقمه آرشامShy
وووووووووووووویی دلارامو بگـــــــــــــو!Rolleyes
تو خوندی؟
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 44 مهمان