امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 19:59)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خدا داداشم منو گیر اورده میگع ازم درس بپرس اه تازع بعد تهدیدمم میکنع ایشش>_<

ولی دارم براش-__-

خخخخخ بزن تو دهنش باو
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 243
 سپاس شده توسط pink lady ، ~KiAηA~
آگهی
(11-04-2014، 20:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستــی ^_^

مرضیه^_^
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط Dead Silence
(11-04-2014، 19:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:55)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:47)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیـــییییم ^__-

اهوری و هوری خـوبـع (:

بـآورت میشــه تـآ الان فک میکردم اهـورا اسمــع دخــرع ||:

افتخــار نـکن این از رو خـنگیـته|:

تو هم در همون حد خنگ هستی ک نمیدونی راهش چیه (؛

برای جلب توجه راه هایه دیگ هم هس (؛

خـواسی بت یاد میدم (؛

هع!
نع من میدونم راهش چیه ولی ازش استفاده نمیکنم چون نیازی بش ندارم!
جلب توجه به اندازه کافی هس!
کمبود ندارم که!
تو اگه بلدی،نشونه کمبود توجه خودته!
ما اینکاره نیستیم گلم!

اصن تو مشکل داری خودت |:

حورفاتو بخون چیزی متوجه شدی به منم بگو .. !

انقـد به خـودت فشـآر نیآر فشـآر خـونت میـره بـآلآ .. (؛

دافـظ //

ایندتو خوندم...
معلم املا میشی!
دعا کن بشی چون زیادیته!
نع من همچیم عادیه!
خودتو با من اشتب گرفتی گلم...
برو...
موقع خوابته....
فک کنم خواب منو ببینی...
ستـی عـآشخــتم ^_^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط pink lady
(11-04-2014، 20:01)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:59)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی دارم براش-__-

خخخخخ بزن تو دهنش باو

نع ازش نمیپرسم بیشوررر دارم ازش میپرسم روم داد میزنع میگع چقدر یواش میگی منم کتاب رو زدم تو صورتش حالا دارع اصرار میکنع-_-

(11-04-2014، 20:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستـی عـآشخــتم ^_^

من هم عزیزم^_^
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн ، Dead Silence
(11-04-2014، 20:02)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:57)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:55)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:47)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـواسی بت یاد میدم (؛

هع!
کمبود ندارم که!
تو اگه بلدی،نشونه کمبود توجه خودته!
ما اینکاره نیستیم گلم!

اصن تو مشکل داری خودت |:

دافـظ //

ایندتو خوندم...
معلم املا میشی!
دعا کن بشی چون زیادیته!
نع من همچیم عادیه!
خودتو با من اشتب گرفتی گلم...
برو...
موقع خوابته....
فک کنم خواب منو ببینی...

هــنـوز بچـه ای .. !

نمیتــونی قُد قــُد کــنی عسیســـم پَ وآس مـآ شـآخ نشـــو کـ, شـآخـــتو میشکــونیــم ^_^

4 تـآ تیکــه بـرو از دوستـآت یـآد بگیــر بعــد بیا قـد قـد کن ..

خـدافســی //
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(11-04-2014، 20:03)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 20:01)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='pink lady' pid='1778285' dateline='1397235566']

ولی دارم براش-__-

خخخخخ بزن تو دهنش باو

نع ازش نمیپرسم بیشوررر دارم ازش میپرسم روم داد میزنع میگع چقدر یواش میگی منم کتاب رو زدم تو صورتش حالا دارع اصرار میکنع-_-

داداشای حال به هم زن:/
 سپاس شده توسط pink lady
(11-04-2014، 20:03)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولی دارم براش-__-

خخخخخ بزن تو دهنش باو

(11-04-2014، 20:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستـی عـآشخــتم ^_^

من هم عزیزم^_^

هیــــیییییییییم ^_^

نمیدونم چرا ی دفه ای ابراز احساسات کردم ^___-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط pink lady

(11-04-2014، 19:44)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیـــییییم ^__-

اهوری و هوری خـوبـع (:

بـآورت میشــه تـآ الان فک میکردم اهـورا اسمــع دخــرع ||:

خـواسی بت یاد میدم (؛

هع!
کمبود ندارم که!
تو اگه بلدی،ت=نشونه کمبود توجه خودته!
ما اینکاره نیستیم گلم!

اصن تو مشکل داری خودت |:

دافـظ //

(11-04-2014، 19:56)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من هیشکیش نیستم ولی دقت کن گف هر چی خواستی میتونی صدا کنی !! -__-

پس جـو نده !!!!!!

(11-04-2014، 19:51)kiana.m نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 19:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نخوام بت احترام بزارم باید کیو ببینم ؟ -__-
خداروزیتو جایه دیگه حوالـه کنه اشتب اومدی عی زم ..
درضمن یاد بگیر خیت نشی =)
به دخترا میگن دختر خاله نه پسر خاله !!! =)

خودمو|:
نع من اشتب نیومدم،تو سر رام سبز شدی!
وگرنه من رامو بلدم!
خیت رو که دیگه خودت میدونی کی شده...
فقط میخوای به خودت نگیری...
جواب نداشتی چرت گفتی...
حیف من درکت نمیکنم!

پس بپا راتو گم نکنی (:

ارزش نداری به خاطره تو اخطار بگیرم پس هیچی نگو وگرنه تو خصوصی خواستی هرچی بت میگم تا به غلط کردن بیوفتی ..
جواب ابلهان خاموشیست -___-

تو فعلن نگران خودت باش!
جلو پات چالست!

تو انقد حرص منو نخور پوستت خراب میشع ((:

من نگرانه توئم ک مار دس خودت ندی با این خودشیرینیت (؛

بیکار نیسم ک بشینم با ادمی مث تو کل کل کنم(:

بای بای

نع من از کرم الو ورا استفاده میکنم!
به تو هم سفارش میکنم ازش استفاده کنی!
هع!
غلط املایی منو گرفتی سر خودت در اومد!
بعله!
بیکار نیستی!
منم نیستم!
ولی همه کارشونو ول میکنن با من بحرفن عیزم!
خوابت دیر شده؟
برو بخواب!
ستی .__.

مهشید .__.
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان