امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(22-11-2013، 13:19)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:18)♥ترانه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا جون لطفا دلت نخواد Sleepy
عاطفه اگه خوشت میاد عوض نکن!!!!
به حرف بقیه هم گوش نده!!!
هر جور میخوای!!

اهم اهم دست خودش نیست که Sleepy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Wєιяɗ
آگهی
(22-11-2013، 13:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:17)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:13)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع من ترک نیستم!!!!!!
ولی تارا مهسا ترکِ نع!!!!؟؟؟

انگار همتون 30% اخطار میخواین (:
چرا من که از ترکا خوشم میاد!!!!!
تازه از مهسا عذرخواهی کردم منو ببخشید!!!

پَ از خودتم خوشت میا آره؟ (:
اَلحَمدُلله |:
من ترک نیستم!!!!
ولی اگه هم بودم افتخار میکردم!!!
اصلا کجای ترک بودن بدِ هآن؟؟؟؟؟
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 241
 سپاس شده توسط Shadow of Death
من عاشق ترکاما تازه دارم آذربایجانیم یاد میگیرم Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط T A R A ، Wєιяɗ ، Shadow of Death
(22-11-2013، 13:18)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:17)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:15)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:13)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع من ترک نیستم!!!!!!
ولی تارا مهسا ترکِ نع!!!!؟؟؟

انگار همتون 30% اخطار میخواین (:
چرا من که از ترکا خوشم میاد!!!!!
تازه از مهسا عذرخواهی کردم منو ببخشید!!!

پَ از خودتم خوشت میا آره؟ (:
اَلحَمدُلله |:
مآمیSleepy
 سپاس شده توسط T A R A ، Mïņ̃†êR ، Wєιяɗ ، Shadow of Death
(22-11-2013، 13:20)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دوغم سوسک بود...

اَییییییی
به دوغایه این دُرو زمونه هم نمیشه اعتماد کرد|:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Wєιяɗ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Shadow of Death ، "K!nd~G!Яl"
(22-11-2013، 13:20)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:18)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:15)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامای خاله ای من اومدم

خوش اومدی گلم ناهار خوشمزه بود؟
چرآ پرسیدی خاله ای!AngryAngry

نآهآر بهم کوفت شد...

تو دوغم سوسک بود...

دیگه دوغ کاله نخریدSleepy

عیییی ggre
Channel
 سپاس شده توسط ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Shadow of Death ، "K!nd~G!Яl"
(22-11-2013، 13:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دوغم سوسک بود...

اَییییییی

واقعا راس میگی.100%
 سپاس شده توسط T A R A ، Shadow of Death ، "K!nd~G!Яl"
کسی به اواتار عاطفه دیگه گیر نمیده!!!!
گفته باشم!!!Dodgy

(22-11-2013، 13:24)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 13:22)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو دوغم سوسک بود...

اَییییییی

واقعا راس میگی.100%
نوش جونتBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، Shadow of Death
(22-11-2013، 13:22)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق ترکاما تازه دارم آذربایجانیم یاد میگیرم Big Grin

خاله ای منم عاشقتم.

بیا پیش خودم ترکی یاد بگیر
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Shadow of Death ، "K!nd~G!Яl"
(22-11-2013، 13:24)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی به اواتار عاطفه دیگه گیر نمیده!!!!
گفته باشم!!!Dodgy

وگرنه؟
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mïņ̃†êR ، "K!nd~G!Яl"

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان