27-09-2012، 18:36
به سلامتی شماره هایی که میدونیم خاموشنُ هی میگیریم …
|
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ |
|||||||||||||||||||||||||||||
27-09-2012، 18:36
به سلامتی شماره هایی که میدونیم خاموشنُ هی میگیریم …
27-09-2012، 18:48
گاهی
آدم احتیاج داره یکی بیاد بزنه رو شونه ش و بگه : هی رفـــیـــق ! از چیزی ناراحتی ؟ اونوقت آدم برگرده بگه : آره رفیق ، از هـمه چـی ...
27-09-2012، 18:58
عشق از دوري ميميره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
27-09-2012، 19:00
خنده ام میگیرد…
از اینکه… هنوز بهت فکر میکنم… خدایا کمکم کن… خسته شده ام… وقتی مال من نیست… چرا تو فکرمه…!!!
27-09-2012، 19:06
آسمانـــــــــــــ را ستــــــــــــاره زيبـــــــــــــا ميكنــــــــــــد
باغـــــــــــــــــــــ را گلــــــــــــــــــــ عشقـــــــــــــــــــ را محبتــــــــــــــــ چشمــــــــــــــــــ را اشكـــــــــــــــــ و دلــــــــــــــــــ مـــــــــــــــــــا را يــــــــــــاد تـــــــــــــــو
27-09-2012، 19:09
یه شب خدا اروم دم گوشم گفت: خوابیدی؟!
عشقت با یکی دیگست داره دل میده تو بغل یکی دیگست اونوقت تو خوابیدی؟ خندیدم و گفتم: خدایا... این همان مخلوقی است که به خاطر افریدنش به خود آفرین گفتی...!
27-09-2012، 19:25
(آخرین ویرایش در این ارسال: 27-09-2012، 19:35، توسط i think just about you.)
این بار
مینویسمت... " تو " را میان اصطحكاك مداد و كاغذ گیر خواهم انداخت شاید اینگونه بشود تو را " تجربه " كرد...!!! ای کاش مانند نوشتن مشق در دوران ابتدایی که این قدر به داشتن فاصله اهمیت میدادیم و رعایت میکردیم.... در بزرگی هم اینچنین بودیم.... هر چه میکشیم از کم کردن فاصله هاست!!!! کاش در تمام دوران زندگی مانند کودکی فکر میکردیم!!!
27-09-2012، 19:45
همه گفتن:عشقت داره بهت خیانت می کنه!
گفتم:می دونم! گفتن:این یعنی دوستت ندارهاااا! گفتم: می دونم! گفتن:احمق یه روز میذاره میره تنها میشی ! … گفتم:می دونم! گفتند:پس چرا ولش نمی کنی..؟! گفتم:این تنها چیزیه که نمی دونم
27-09-2012، 19:47
شب ها خوابم نمی برد… از درد ضربات شلاق خاطراتت روی قلبـــــم بی انصاف… محکم زدی ، جایش مانده است…
27-09-2012، 19:53
این شعرها دیگر برای هیچکس نیست
نه! در دلم انگار جای هیچکس نیست آنقدر تنهایم که حتی دردهایم دیگر شبیه دردهای هیچکس نیست حتی نفسهای مرا از من گرفتند من مردهام در من هوای هیچکس نیست دنیای مرموزیست ما باید بدانیم که هیچکس اینجا برای هیچکس نیست باید خدا هم با خودش روراست باشد وقتی که میداند خدای هیچکس نیست من میروم هرچند میدانم که دیگر پشت سرم حتی دعای هیچکس نیست
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 3) | |||||
♥...:: بغــــــــــض قلــــــــــــم ::...♥ (نسخه ی 2) |