امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵

من نمیخام بمیرممممم(:::::
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، ραяα∂ιѕe ، ჩяσOσкєη ժяєαм
آگهی
(11-01-2021، 11:28)beautiful gril نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 11:26)ჩяσOσкєη ժяєαм نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رویا جای تندیس بیا براش[ خیریه ترلان باز گشای]  امتحانات ترم بزنیم 

واییییییی جررررررر عالیه ^.^

بـرا تو همـ دارم شیفوی بزی!

(11-01-2021، 11:30)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 11:19)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوکی من امتحانم 24 تمـومـه
سـآعت امتحانت کی هس؟
عـامو اینقدر ولخرجی نکن ورشکست میشی !
شیرینـی چی میدی 20 بشمـ؟!

ایولا
نمیدونم , صبحه فک کنم

نه این که عشق و محبت و مرام و معرفت و دوستی بود ^_^
بعدیش رو ب توافق میرسیم..:>

مثل  اصفهـانی هـا معامله می کنـی بزرگـوار :|

(11-01-2021، 11:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـدا نکنه زبونتو گـاز بگیـر:/
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، ραяα∂ιѕe ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، ÆMÆշЇÑζ
(11-01-2021، 11:31)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب نمیر =|
(11-01-2021، 11:30)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 11:26)ჩяσOσкєη ժяєαм نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رویا جای تندیس بیا براش[ خیریه ترلان باز گشای]  امتحانات ترم بزنیم 

یـآسی تو کـآرت یش من گیر می کنـه دیگـه!!!
حالا منو مسخـرع می کنی ~ـــ~
حاجی منو تهدید نکن 
من اخر خطم  جررررر=/
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ 24

سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، *Aɴѕel* ، ραяα∂ιѕe
(11-01-2021، 11:32)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 11:28)beautiful gril نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واییییییی جررررررر عالیه ^.^

(11-01-2021، 11:30)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایولا
نمیدونم , صبحه فک کنم

نه این که عشق و محبت و مرام و معرفت و دوستی بود ^_^
بعدیش رو ب توافق میرسیم..:>

کجای اصفهانی؟ D:
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، *Aɴѕel*

خدا نکنه دختر زیبا:/
گفتگوی ازاد نسخه ۳۹۵ 24

سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، *Aɴѕel* ، ραяα∂ιѕe
(11-01-2021، 11:36)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 11:32)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجای اصفهانی؟ D:

تهـرانـی امـ
اما اصفهـآن زیـاد میـرمـ
توحیـد 
تو کجـاشی؟!!
 سپاس شده توسط Prometheus ، ραяα∂ιѕe ، ჩяσOσкєη ժяєαм ، *Aɴѕel*
(10-01-2021، 23:17)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-01-2021، 23:07)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیخوام بمیرم/:
ب دخترت بگو جلو پسر من اینطور نکنه/:
مگ تو اخلاق خوبم داری؟/:
باشه نمیر:/
نخوام به پسرت تذکر بده مادر بی ادب:/
آره عزیزم چشم بینا میخواد:/

/:♥
تو باید ب دخترت تذکر بدی اصلا حیا نداره اون ماهاشو باز کرده بود سرشو تکون میداد جلو پسرم پسرمم ی لبخند زد دست کشید تو موهاش اگ دختر تو اینطور نبود پسرم روش کراش نمیزد/:
واقعا؟/:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، _ƇRAƵƳ_
(11-01-2021، 11:39)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-01-2021، 11:36)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجای اصفهانی؟ D:

تهـرانـی امـ
اما اصفهـآن زیـاد میـرمـ
توحیـد 
تو کجـاشی؟!!

من سمیرم 129f
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، *Aɴѕel*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://uupload.ir/view/eulu_inshot_20210111_121737101.mp4/
@ჩяσOσкєη ժяєαм
@"ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ"
با این وضع بمیرم بهترع(::::
اخه مرتیکه فلان فلان شده
مگه ما حضوری خوندیم که الان بخوایم حضوری بریم؟!
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ ، ჩяσOσкєη ժяєαм

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان