امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(22-11-2013، 12:57)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من راستشو بگم از بعضیا که الان اینجا خوشم نمیاد!!!Dodgy

اون بعضیام از تو خوششون نمیاد 25r30گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 234
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Shadow of Death
آگهی
(22-11-2013، 12:57)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لابد منم دیگه|:
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 234
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Shadow of Death ، Wєιяɗ
(22-11-2013، 12:55)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:53)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم میخواین من فقد سپاس بدم نظرتون چیه؟؟؟DodgyDodgyDodgyDodgy

نظرم مثبته مثبته !kaffe2

میخوای من یجوری بکشونمت از زیر تو بحث که کسیم متوجه نشه؟25r30
ههههههه
شغل جدیدم مبارک
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Shadow of Death

مشکلی نیست دادا خیلیا از بعضیا خوششون نمیاد
(منظورم کاربر خاصی نیست خودمم با هیچکی مشکلی ندارم)
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Wєιяɗ
(22-11-2013، 12:57)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:53)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خآله ای به خدآ حس ندآرم.

عصر هر وقت اومدم بهت پیام میدم میگم دیگه.

عصر میاما نداده باشی میام شتکت میکنم بگم از الان Big GrinDodgy

اصلا همین جا میگم.

بابا من و ماکان قبل از اینکه مدیر شه با هم دوس بودیم اما حالا تحویل نمیگره.همین.

ها از اون نظر چرا ؟نه گلم چون درس داره زیاد نمیاد نت من خودمم امروز اومدم وقتیم که میایم با هم زیاد همو نمیبینیم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Wєιяɗ
(22-11-2013، 12:58)♥ترانه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:57)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:56)♥ترانه♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:54)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:53)dj1210 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری فقط واسه دوباره اومدم!!!!
واسه بقیه که اندازه دست ی مورچه ارزش نداریم!!!!Dodgy

خو تقصیر خودتو هی کرم میریزی
شمابه بزرگی خودت ببخش

سلام
شوما؟
عاطفه
اها الان یادم افتاد اسمتو شنیده بودم
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(22-11-2013، 12:58)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:55)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:53)mamba نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم میخواین من فقد سپاس بدم نظرتون چیه؟؟؟DodgyDodgyDodgyDodgy

نظرم مثبته مثبته !kaffe2

میخوای من یجوری بکشونمت از زیر تو بحث که کسیم متوجه نشه؟25r30
ههههههه
شغل جدیدم مبارک

فدای تو دیگه کاری بود که ادسم بر میومد انجام دادم برات Big Grin
Channel
(22-11-2013، 12:59)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:57)ZIZIGOOOOLOOOO نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-11-2013، 12:53)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خآله ای به خدآ حس ندآرم.

عصر هر وقت اومدم بهت پیام میدم میگم دیگه.

عصر میاما نداده باشی میام شتکت میکنم بگم از الان Big GrinDodgy

اصلا همین جا میگم.

بابا من و ماکان قبل از اینکه مدیر شه با هم دوس بودیم اما حالا تحویل نمیگره.همین.

ها از اون نظر چرا ؟نه گلم چون درس داره زیاد نمیاد نت من خودمم امروز اومدم وقتیم که میایم با هم زیاد همو نمیبینیم

چطور وقت داره بهم اخطار بده اونوقت وقت نداره جواب سلآم بده؟Dodgy
(22-11-2013، 12:58)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون بعضیام از تو خوششون نمیاد 25r30گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 234
من منظورم یکی هس که خودشِ میدونه!!!!!
تو پری هم نیستین خودش میدونه کیه!!!
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، Mïņ̃†êR ، Wєιяɗ
سلام همگی

خوبین؟

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان