امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【89】

وای بچه ها -____-
امروز ابروم رف سر جرات حقیقت با دوستا !! |:
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، *Nafas* ، ƝeGaЯ
آگهی
(16-03-2014، 15:29)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 15:25)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام Angel
رکی=)
جــونــم نـفـسـی؟ ((:
مـنـو می شنــآســه o_O
خــوبــی؟ (:
 سپاس شده توسط *Nafas*
(16-03-2014، 15:32)pedram021 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا؟!
مدرسه رفتی؟

اره ا=
گــفـتگـوے آزاد 【89】 233
 سپاس شده توسط P e D i
(16-03-2014، 15:31)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 15:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها اینقد میگین بچه های قدیم قدیم|:
خودتونم که تو تاریخ من ثبت نام کردین یه نمونه خود مونا...
مونا تو هم 2013 ثبت نام کردی||:

پس با این وجود،ماهافسیل به حساب میایم -____-

این شما هستید که جزء کاربرای قدیم حساب میشین|:
کسایی که توی 2012 یا 2011 هستن/:
(16-03-2014، 15:32)نفس خانومی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 15:30)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامام بابا حرف هیچی نزنید یکی اومد ساکت توروخدا
نترس راحت باش

نه بابا شوخی کردیم ما اصلا اینجا حرف هیچی نمی زدیم مگه نه بچه ها
 سپاس شده توسط MONA-GH
سلام :|
➖⃟?•• ʙᴇ sᴜᴄʜ ᴄʀᴀᴢʏ ᴛʜᴀᴛ ʙᴇʟɪᴇᴠᴇ ʏᴏᴜ ᴄᴀɴ ᴅᴏ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ ʏᴏᴜ ᴡᴀɴᴛ

اونقدر دیوونه باش که باور داشته باشی میتونی هر کاری رو انجام بدی
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، P e D i
(16-03-2014، 15:28)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ملت ! :︴
سسسسسسسسسسسسسسسارا=))))))))))))
(16-03-2014، 15:28)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفس میره محو میشه یه نیم دیگه ظاهر میشه !

حالا ببینید!
دنبی؟=/
من اینجا^ــــ^
نمیرم عزززززززززززززییییییییییزم=)))

(16-03-2014، 15:28)نفس خانومی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه
چرا اسمت مثه منه؟>ــــــــــ<
(16-03-2014، 15:29)ƝeGaЯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع!^___^
سیلـام!^__*

ننننننننننگگگگگگگگگگگگگگگگگگیییییییییییییییییییییاریییییییییییی
+من از اینجا פֿــوـاهــم رفت..

و فرقے هــم نمے ڪنـב فانـوــωـے בاشتـہ باشم یا نهــ!

ڪـωـے ڪـہ میگریزב..

از گُم شـבن نمے هــراـωــב..

سپاس شده توسط Magical Girl ، ƝeGaЯ
(16-03-2014، 15:29)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 15:28)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 15:25)DJ✘ Mona نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حاج ركي جوناي امروزين ديگه ((=
هومممم -_-
زن چـــآیــی !!! |:

بيا كوف كن ا=
بــیــآ بریــم می خوآم تــلــآقــت بــدم |:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ƝeGaЯ
(16-03-2014، 15:31)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-03-2014، 15:28)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها اینقد میگین بچه های قدیم قدیم|:
خودتونم که تو تاریخ من ثبت نام کردین یه نمونه خود مونا...
مونا تو هم 2013 ثبت نام کردی||:

پس با این وجود،ماهافسیل به حساب میایم -____-
از فسیل یه چی اونورتر!^____^
من اینجا بزرگ شدم!(((:
زر زدم بووووخدا نزنیدم!-__^
(16-03-2014، 15:31)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-__-
ســلام ســارا ! < :
نــگار < :
تـآرـآیی!^__^
دلم تنگولیدت بود!*:
(:

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【89】 233

سپاس شده توسط *Nafas*
باي
برم درس ا=
گــفـتگـوے آزاد 【89】 233
 سپاس شده توسط P e D i ، † αƖιєη †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان