امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】

(31-12-2013، 12:40)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:38)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:33)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:28)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان توی این مدت یک اتفاق دیگه هم برام افتاد
سیگاری شدم!!

دختر بی ابرووووو
منو بی ابرروووو کردی دختر میبرمد کمبع اعتیاد باید بشینی درس بخونی اگه ببینم سیگار بکشی یک کاری سرت در بیارم که مرغ های اسمون به حالت گریه کنن برووو اواتارت رو عوض کن و سیگار رو بذار کنار
دختره.......

(31-12-2013، 12:30)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من م ميخوام بيام بازيDodgy

می خوای بشی پسر من؟
بيام خواستگاري يكي از دختراتSmile

نع نع این دخترا رو اول من باید ادم کنم

(31-12-2013، 12:37)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:34)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:31)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر بی ابرووووو
منو بی ابرروووو کردی دختر میبرمد کمبع اعتیاد باید بشینی درس بخونی اگه ببینم سیگار بکشی یک کاری سرت در بیارم که مرغ های اسمون به حالت گریه کنن برووو اواتارت رو عوض کن و سیگار رو بذار کنار
دختره.......

می خوای بشی پسر من؟

موناع ارمینا جریان چیه؟
موناع همه چی زیر سر توع نه؟
ارمینا اواتارت رو عوض کن

به خدا فقط 5 تا قورص خوردم همين

اين ديگه كيه ارميتا بيام خاستگاري تو؟
نع نع نع من دخترام رو شوهر نمیدم باید اول ادمشون کنم

نگران نباش خودم با چوب رادمش ميكنم55
ا ريمتا خدا به دادت برسهShy
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【65】 230
آگهی
ارمینا تو به من گفتی که دیگه غلت کنم عاشق شم وایییییییییی خالک بر سرم بدبخت شدم
موناع ارمینا
خداییااااااااا
موناع مامانت میدونع؟
سلآم داییSad

مونا کمک.....
در ضمن من ارمیتا نیستم. ..ارمینام
(31-12-2013، 12:40)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:38)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:33)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:28)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان توی این مدت یک اتفاق دیگه هم برام افتاد
سیگاری شدم!!

دختر بی ابرووووو
دختره.......

(31-12-2013، 12:30)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من م ميخوام بيام بازيDodgy

می خوای بشی پسر من؟
بيام خواستگاري يكي از دختراتSmile

نع نع این دخترا رو اول من باید ادم کنم

(31-12-2013، 12:37)KᏙ¥றᏙƝ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-12-2013، 12:34)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دختر بی ابرووووو
دختره.......

می خوای بشی پسر من؟

موناع ارمینا جریان چیه؟
موناع همه چی زیر سر توع نه؟
ارمینا اواتارت رو عوض کن

به خدا فقط 5 تا قورص خوردم همين

اين ديگه كيه ارميتا بيام خاستگاري تو؟
نع نع نع من دخترام رو شوهر نمیدم باید اول ادمشون کنم

نگران نباش خودم با چوب رادمش ميكنم55
لازم نکرده
ارميتا غزل خدا حافظي رو بخون كه شوهر دار شدي
(31-12-2013، 12:41)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم داییSad

مونا کمک.....
در ضمن من ارمیتا نیستم. ..ارمینام

ارمینا برو اواتارت رو عوض کن دیگه هم دستت سیگار نبینما
سیلـام^__-

+ تـو قصّـه ـی مـن ..
تـو بودی ستـاره ***

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Dodgy مرسانا با هام ازدوا ج ميكني
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16295438986692
موووووووووووووووووووونآ!!!!!!!!!!Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
(31-12-2013، 12:43)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارميتا غزل خدا حافظي رو بخون كه شوهر دار شدي

حرف اضافی نزن دختر چه شیرین زبون شدی
من شما ها رو شوهر نمیدم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان