امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】

(10-04-2014، 10:58)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ^ـــ^

جـــیــغ سلام ^_^
آگهی
(10-04-2014، 10:58)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم ^ـــ^

سلام مِلی
(10-04-2014، 10:59)♥roki♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآآآآآم

دخدرم>____<

ب مامان بزرگت سلام کن

مرضی ب خواهرت سلام کن

خانوادم جَمعه^______^
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط Dead Silence
(10-04-2014، 10:59)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 10:55)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 10:52)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 10:50)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 10:49)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم همین طور^-^
خوبی دخترم؟^-^

مغسی ننه!
تو خوبی ؟؟؟
هیم!
یه قرن میشه با هم نحرفیدیم ! :|
اوهوم:}
اوهوم:|
بدون من خوش گذشت عایا ؟! :|
هم ارع هم نع-_-

ممنونم واقعا :|
دایره ی لغاتم ترکیده
اصلا نمیتونم درست و حسابی بحرفم ! :|
تست :|
ᄊリ 刀ムᄊ乇 キムイ乇ᄊ乇ん

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 230
(10-04-2014، 10:55)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این آواتار ماکان خعلی خوشکله ^_^

انریکه رو دوس دارم [:

نظر لطفته (:

(10-04-2014، 10:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعلام میکنم که ماکان زن داره در حد فاصله و شخصیتتون باهاش رفتار کُنید .. [!!] ||:

فعل جمله ی اولت و بکن (داشت) نـه (داره) -__-

(10-04-2014، 10:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بازم سلـآم|:
خوبی ماکان؟((:

ممنون (:

من دیگه برم-__-
تا درودی دیگر بدرود -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، pink lady ، Brooklyn Baby ، Mιѕѕ UηυѕυαL
(10-04-2014، 10:59)ღღ KaYiP pRenses ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 10:51)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هییییییییییییم

مامانی اون کاری ک بهت گفتم انجام دادی؟؟؟

اووووووووووووووووف!
نبابا کی حوصله داره شوهر پیدا کنه
به روژینا بگو اون حرفه ایه!
من؟!:|
نقل قول: نــع|:
آخه یه لحظه رفته بودم خواستم مطمئن شم که حضور داری^_^

حضور دارم [!!]

نقل قول: خب مبارک باشه (:

سُخن از مبارک باشه گُذشته .. خیلی وقته ایشون زن دارن ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【106】 230
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، pink lady
رکی ابجیه من ^-^
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ
(10-04-2014، 11:00)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 11:00)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-04-2014، 10:57)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعلام میکنم که ماکان زن داره در حد فاصله و شخصیتتون باهاش رفتار کُنید .. [!!] ||:

تکرار میکنم با فاصله ی معین .. -_-

خب مبارک باشه (:

چی مبارک باوشع تازع داری میگی خسته نباشید میترا-_-
مگه کِی زن گرفته ؟؟ :/
 سپاس شده توسط pink lady
دیگه آدم وختی وارد میشه خودش باید دونه دونه صدا کنه سلـآم کنه|:

ستـآرع .نورا. مرضی.میتراع.ماکان.مهشید .رکی|:
 سپاس شده توسط M.K.N ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، First Star ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان