امتیاز موضوع:
  • 38 رأی - میانگین امتیازات: 3.97
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه آخرین بار ؟؟

برو دیگه هم برنگرد خاطرت توی ذهنم یه برگه کاغذ مچاله شده یآشغاله برو تو لیاقت منو نداشتی آدم از تو بهتر هم تو دنیا هستSleepySleepySleepy
زندگــی ...
به من آموخــــت...
همیشه منتظر حمله ی ....
احتمالیه کسی باشم ..........
که به او...
محبت فراوان کــــــــــردم............
:499:
 سپاس شده توسط ...Sara SHZ...
آگهی
بهش میگم برو چون عاشقتم میخوام خوش بختیت رو ببینم اگه دوستت نداشتم مجبورت میکردم با هام بمونی
 سپاس شده توسط ffrr ، sanaz_jojo
(14-02-2012، 20:34)مرمر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-02-2012، 9:36)badgirl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

HeartTongueBig Grinبری دیگه بر نگردی؛انشاالله؛ لیاقت منو نداشتی بدبخت ؛لیاقت تو ۱ادم عوضی مثل خودته؛گورت رو گم وگرنه جفت پا میام تو حالت نکبت

اییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی​یییییییییییییییول Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin دمت گررررررررررررررررررررررررررررررررمBig GrinBig Grin

انتظار این حرفو از مرمرنداشتم
عشق من تنهام گذاشتSad منم فقط سکوت کردم که شاید برگرده..........Sad
طولی نمی کشد که روز شب می شود... دیگر به خورشید هم دل نمی بندمDodgy
 سپاس شده توسط ffrr ، paeez ، ...Sara SHZ... ، sanaz_jojo ، khani_..................
(27-02-2012، 13:01)jojotala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باهم همدردیم
 سپاس شده توسط paeez ، khani_..................
منم همینطور ولی سکوت نکردم ولی بازم جواب نداد crying
 سپاس شده توسط Armina ، ...Sara SHZ... ، ffrr
(28-02-2012، 16:17)ffrr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-02-2012، 13:01)jojotala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باهم همدردیم

نه من برگشتم سکوت نکن هر چی دل تنگت می خواد بهش بگو........
میدونید اگه عشق من تنهام بذاره همچین کمربند باشگامhttp://flashkhor.com/forum/images/smilies/tongue.gif رو دور گلوش بندازم که خودش از ترس بمیره....Big GrinBig GrinBig Grin
هر آدمی لبخند خداس ... تبریک به تو که که قشنگ ترین لبخند خدایی....Heart

سپاس شده توسط Armina ، ffrr
بش میگم همیشه دوست داشتمو دارم تا ابد.
 سپاس شده توسط sanaz_jojo
میگم بفرمایید بروید بمیرید Tongue
اگر عشقت بخواد تنهات بذاره ، بهش چی میگی واسه آخرین بار ؟؟ 23
 سپاس شده توسط ffrr ، paeez
به نظر من اگه دو نفر عاشق همدیگه باشن هیچوقت همدیگرو تنها نمیذارن ( حتی در سخت ترین و تلخ ترین لحظات ) ... اگه همچین اتفاقی افتاد مطئنن اون عشق نبوده بلکه یه هوس زود گذر بوده .
من به هر تحقیری که شنیدم با صدای بلند خندیدم ... نام مرا گذاشتند باجنبه

بی آنکه بدانند خندیدم تا کسی صدای شکسته شدن قلبم را نشنود ...
 سپاس شده توسط ღeternal Loveღ ، marry ، love 2012 ، *mahya* ، ffrr ، sanaz_jojo ، paeez

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان