امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

~* گفت و گو آزاد نسخه ۴۱۱ *~

(25-02-2021، 19:35)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ɗєя_Mσηɗ "
مهساااااا ب دادم برس اون ارسال بغض پاک کن
نقل قل نزده بودمممممم
جانه من بودوووووو
الان آقا ناظم اخطار میدهههههههه

باز گند زدی ک
دسترسی ندارم ب اون بخش
ویرایش کن + بزن ی متن بنویس پایینش D:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
عررررررررررررر غلط کردمممcry2cry2cry2cry2cry2cry2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(((:

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
•ناشناس•
 سپاس شده توسط Prometheus
(25-02-2021، 14:55)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 14:38)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن تا چن تا؟:>
یکم قانع باش بشر!کلکسیون راه ننداز._.!

من قانع نیستم , هرچی هستُ نیستُ میخوام v:

(25-02-2021، 14:41)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر من دعوا نکنید خوشگلا:/
اصلا من دوست همتون :/
Big Grin  Big Grin  Big Grin

راه نداره
یا من یا هیشکی v:

اوووه عاخه تا این حد حساس؟:/
Nashenas(:
(25-02-2021، 19:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 19:35)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ɗєя_Mσηɗ "
نقل قل نزده بودمممممم
جانه من بودوووووو

باز گند زدی ک
دسترسی ندارم ب اون بخش
دمت جیز._.♥️

(25-02-2021، 19:36)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@"Ɗєя_Mσηɗ "
نقل قل نزده بودمممممم
جانه من بودوووووو

باز گند زدی ک
دسترسی ندارم ب اون بخش
دمت جیز._.♥️
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط Ɗєя_Mσηɗ
(25-02-2021، 19:36)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ک چیکا کن :/

(25-02-2021، 19:37)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-02-2021، 14:55)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راه نداره
یا من یا هیشکی v:

خیلی بیشتر از اونکه فکرشو بکنی 4fvf
والا , مال خودمو دو دستی بدم غریبه ؟ منو سیب زمینی‌ای چیزی فرض کردی خوشگلم ؟!
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 19:36)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جررررر
جملت تاریخیه 4fvf
خیلی خوب بود 4fvf
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
الان همه انجمنا تقریبا تاپیک خورن جز فیلم و سینما...
خواستم بگم قصد دارید نویسنده شید فیلم و سینما گزینه بشدت خوبیه خدافظ ._.
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، Prometheus ، Волшебник
(25-02-2021، 19:39)lady_tailor نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز گند زدی ک
دسترسی ندارم ب اون بخش
دمت جیز._.♥️

همیشه گندای تو رو من جمع میکنم -_-
قدر نمیدونی ک بازم میری میچسبی ب اون الدنگ :/
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

(25-02-2021، 14:38)*Aɴѕιl* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چن تا چن تا؟:>
یکم قانع باش بشر!کلکسیون راه ننداز._.!

(25-02-2021، 14:41)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سر من دعوا نکنید خوشگلا:/
اصلا من دوست همتون :/
Big Grin  Big Grin  Big Grin

راه نداره
یا من یا هیشکی v:

منکه متاهلم14k
ولی تو خونت همیشه دعواستا گفته باشم...
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
(25-02-2021، 19:40)Ɗєя_Mσηɗ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ک چیکا کن :/

(25-02-2021، 19:37)Iam_RIHAM نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی بیشتر از اونکه فکرشو بکنی 4fvf
والا , مال خودمو دو دستی بدم غریبه ؟ منو سیب زمینی‌ای چیزی فرض کردی خوشگلم ؟!
نه والا شما کباب برگ ، شما هر چی غذای خوب خوب:/
حالا کم کم اشنا میشیم از غریبه بودن در میام:/
Nashenas(:
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 31 مهمان