امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 22:16)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:13)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:12)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:09)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:06)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زهــرا؟؟؟کثــآفــت>__<

الــان من داغ دارم دوباره بهم اون لحظه ی وحشتناک رو یادآوری میکنی

این. عشقم بهم اس داد منم خعلی خوشم اومد گذاشتم اینجا! قررررربون فری بشممممممم

کدوم یکی عخشت دختره ی خراب؟؟؟|:

یدونشون دیه حالا تو چیکار داری!!؟Big Grin
از زینم بیشتر دوسش دارم!!!!Heart

احــســآس میکنم قــآت زدی

نگرانتم

اعـصـآبم خط خطیه خاکشیره >_________<

تــــف

خآلی بستماااااااااا باور نکنی من هیشکیو از زین بیشتر دوس ندارم هیشکی!
این فری هم که میگم فرنازه اسمش بهش میگم فری!

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(22-01-2014، 22:16)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایـمــآن هفتـآد و هـشـتم|:

هوم ؟

با اون یکی ایمانم^__^
 سپاس شده توسط Wanton ، ترش وملس
(22-01-2014، 22:16)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:14)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هوم ؟

دادآشی .. من ایمانم ... شما ChaRisMa هستید ... همونی که بهم اخطار داری ...
(22-01-2014، 22:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسـمت چی بود ؟ فراموشیدم ...

78 ؟

من ازت حدودا 1 سال بزرگ ترم ..

اونوخ چ ماهی ؟؟
آلــزآیــمر هم که دآری/:

مــردآدی(:

فـــآطی^___^
شب است و یادتو مرا پر از ترانه می کند، چه کرده ای که دل تو را چنین بهانه میکند؟؟

شب شده پر ستاره، عزیز جونم خوابیده
الهی که همیشه، منو تو خواب ببینه!
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 229
(22-01-2014، 22:20)along boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شب است و یادتو مرا پر از ترانه می کند، چه کرده ای که دل تو را چنین بهانه میکند؟؟

غــذا زیـآد خوردی فرزندم واس همین احساس سنگینی میکنی|:
:|
 سپاس شده توسط along boy
خوابای رنگی بیبینی
خواب دلتنگی نبینی
شبت به خیر ای مهربون
خوب بخوابی عزیز جون
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 229
(22-01-2014، 22:19)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم اشتباه گرفتی !

من کلا اهل اخطار دادن نیستم ؛ مگه اینکه خیلی ضروری بشه !
 سپاس شده توسط ترش وملس ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-01-2014، 22:20)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:17)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسـمت چی بود ؟ فراموشیدم ...

78 ؟

من ازت حدودا 1 سال بزرگ ترم ..

اونوخ چ ماهی ؟؟
آلــزآیــمر هم که دآری/:

مــردآدی(:

فـــآطی^___^

اوا واقــعــــــــــــــــــــآً ؟؟

من فـ؛ـک میکـردم قاطی هستی .... ☼__O
(22-01-2014، 22:22)ChaRisMa نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 22:19)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم اشتباه گرفتی !

من کلا اهل اخطار دادن نیستم ؛ مگه اینکه خیلی ضروری بشه !

ایمـان ):

من ایسان هستم !! ):

آکانتم خراب شده |:

نمیدونم چرا دارم این حرفا رو به تو میگم |:

از صب هرچی مدیر دیدم بهش گفتم |: ولی هیشکدومشون هیچ کاری نمیکنن برام ):

خو چیکار کنم . .):
 سپاس شده توسط Wanton

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان