امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】

(02-02-2014، 19:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:27)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانومايسان يه فاميلي انتخاب كن

دارابی !! (:

دارابی هستم خانم گفاری !!

خانم دارابي من خانم ناظم بشم؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 226
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(02-02-2014، 19:28)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:25)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم.......اگه من دیگه حرف زدم
قهر قهر قهر تا روزه قیامت

خانوم ارمینا !؟ T_T تو مدرسه ی من از این لوس بازیا وجود نداره !!

کاری نکنید اخراج بشید . بهتون بگم انتخاب دوست پسر،ابرو برداشتن،شوهر کردن بر خلاف قوانین مدرسه ی منه !!

|||: ها ها ها

(02-02-2014، 19:23)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:18)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دبير زبانم

نمیدونستم |: خو خانوم مونا دبیر زبان |:

آواتـار تعویض بشه لطفـن -__-

(02-02-2014، 19:20)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــــآآریـــک ایســــآن!
معلمان و ناظمانه گرامی!
فردآآ تولده این دانش اموزه گلتــــــــونه!
تبریــک بگوییــد!^.^

بـه بـه بـه بـه (: تولده شاگره گلمونه (:

فردا یه اردو اختصاصی داریم دوستان (: به همه خبر بدین !!

بهت مياد
|: چی ؟!

ببخشید خانوم مدیر دیگه تکرار نمی شه

دبير زبان

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
خانوم دارابی و خانوم گفاری می شه من بشم شاگرد خلاف و شیطون مدرسه....از همونایی که همش تو دفتر مدیرن؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-02-2014، 19:27)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یــا حـضـرت عـبـاس|:

چشمـام درست میبینه؟؟؟

آواتار آیسانو دیدم جیغ زدمO_o

بسم الله|:

|: فاطمه . . زود آواتـآرتو عوض کن !!

اینجا مدرسس !! مقررات داره !! T_T

درضمن دخترخالتون نیستم که من که !! T__T

خانم مدیرتونم !! بلـه . .خانم دارابی هستم !! T_T

نمره انظباطت خیلی پایینه هااا T_T

(02-02-2014، 19:28)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آفرین دخترم آفرین !!
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 226
 سپاس شده توسط ~ArMiNa~ ، இFATEMEHஇ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(02-02-2014، 19:30)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم دارابی و خانوم گفاری می شه من بشم شاگرد خلاف و شیطون مدرسه....از همونایی که همش تو دفتر مدیرن؟

1باربيشتر تو دفتر باشن بعدن تو خونن

(02-02-2014، 19:30)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:25)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم.......اگه من دیگه حرف زدم
قهر قهر قهر تا روزه قیامت

خانوم ارمینا !؟ T_T تو مدرسه ی من از این لوس بازیا وجود نداره !!

کاری نکنید اخراج بشید . بهتون بگم انتخاب دوست پسر،ابرو برداشتن،شوهر کردن بر خلاف قوانین مدرسه ی منه !!

|||: ها ها ها

(02-02-2014، 19:23)Sara_5978 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیدونستم |: خو خانوم مونا دبیر زبان |:

آواتـار تعویض بشه لطفـن -__-

بـه بـه بـه بـه (: تولده شاگره گلمونه (:

فردا یه اردو اختصاصی داریم دوستان (: به همه خبر بدین !!

بهت مياد
|: چی ؟!

دبير زبان

هنوز دبير زبان انتخاب نكرديم
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-02-2014، 19:29)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:27)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانومايسان يه فاميلي انتخاب كن

دارابی !! (:

دارابی هستم خانم گفاری !!

خانم دارابي من خانم ناظم بشم؟

ناظم هدیس . . حالا تو بشو !! (:

دوتا ناظم داره مدرسمون T_T

ارمینا !؟ تو شاگرد خلافه |: اصن همتون شاگرد خلافه اید !! |: مثبت نداریم |: کم پیدا میشه |:
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۷۵】 226
 سپاس شده توسط MONA-GH ، ~ArMiNa~ ، † αƖιєη †
(02-02-2014، 19:30)mrsna!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-02-2014، 19:30)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1باربيشتر تو دفتر باشن بعدن تو خونن

نه من پارتیم کلفته!!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، MONA-GH
پــــــــــوف!:/
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(02-02-2014، 19:31)ملینا جوجو نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پــــــــــوف!:/

چششو -_____-
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Ƒαкє ѕмιƖє
منم میشــــم بازرس!
باوشـــع؟
|:
 سپاس شده توسط MONA-GH ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان