امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 4.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】

(12-01-2014، 16:46)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:44)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:43)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــونــآع!

بِریم اَز اَوَل...وآســـه مَن پَرید...Angel

نع Angelتارا برا من قبرم جور كرده نع تارا؟

برید ولی لینک نذارید>_<
قبرت که آمادس{{:

مهتــــــــــــــاب>_<

تو خصوي ميتونيم لينگ بديم؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 226
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
من عاشق اسم تآرآم....(((:
Blush
 سپاس شده توسط T A R A
حالم خرابغcrying
دلگير نشي تارا ها...

باي بزار برم ديه اينجوري نگو دلم نمياد برمSadSad
 سپاس شده توسط T A R A
حاچ عاغا امیر
سلام(:
:}

(12-01-2014، 16:47)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:44)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:39)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عسل این چه وضعیه؟Big Grin

بخاطر من نیس
کسی ک زود عاشق میشه زودم فارغ میشه
اینطور نیست؟؟:/
قابل توجه بعضیا:/

میگم چطوره چن صحفه قبل بریم ببینم چی گفتی ! ؟Big GrinBig Grin

با تو نبودم:|
با ی ادمی بودم داش رد میشد:|
گفتم ب اینورم نگا کنه بد نی:|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(12-01-2014، 16:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرآ ^__^ عشقـم ^__^ عـروسـم |: :| !! خـوبـی جیـگـرم!؟ ^__^
آیسان^_^
نفسی^_^
مرسی تو خوبی؟-_^

فـدات خـانومی !! (:

خدافس |:

(12-01-2014، 16:46)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:39)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تـآرآ ^__^ عشقـم ^__^ عـروسـم |: :| !! خـوبـی جیـگـرم!؟ ^__^

خودشيرينAngel

عـروسمـه هـو |: !! :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【۶۸】 226
 سپاس شده توسط MONA-GH ، T A R A
(12-01-2014، 16:45)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا جون.....

سوتی رو داشته باش(جويم؟)25r30
خوبی؟عزیزم؟
چیکارا میکنی؟
(12-01-2014، 16:47)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:46)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:44)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:43)♥غزل♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــونــآع!

برید ولی لینک نذارید>_<
قبرت که آمادس{{:

مهتــــــــــــــاب>_<
هان=|

خوبی؟^_^
(12-01-2014، 16:47)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــونــآع!

برید ولی لینک نذارید>_<
قبرت که آمادس{{:

مهتــــــــــــــاب>_<

تو خصوي ميتونيم لينگ بديم؟

هــاع
(12-01-2014، 16:47)EDRINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من عاشق اسم تآرآم....(((:
Blush

من عاشق اسمه ادرینام(((:
(12-01-2014، 16:48)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلگير نشي تارا ها...

باي بزار برم ديه اينجوري نگو دلم نمياد برمSadSad

نرو p336

رومانتیکش نکن بذار برو دیگه /:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط MONA-GH ، τοxικ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، † αƖιєη †
(12-01-2014، 16:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:45)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(12-01-2014، 16:43)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا جون.....

خوبی؟عزیزم؟
چیکارا میکنی؟

مكه چيعAngel
(12-01-2014، 16:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مونا جون.....

خوبی؟عزیزم؟
چیکارا میکنی؟

مكه چيعAngel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان