امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ

دلم برا رهـــــا تنگ شده!¡!¡
:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 152 ஜ۩۩ஜ 225
آگهی
(27-06-2014، 1:59)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این رو پدر ، مادر ، همسر ، برادر ، خواهر ، خاله ، عمه ، دایی ، عمو ، زن عمو ، زن دایی ، همسایه ، بقال ، چقال ،دقال همه گفتن(((:

تا یکی دو سال دیگه اگه زنده باشی ( زنده بذارنت ! ) خودش رفع میشه :|
کیـــــــــآ... (.. )

بـآید یه حقیقتیــو بهت بگـــم... ( ..)
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(27-06-2014، 2:02)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:56)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:53)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:52)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــآم......من بـآید بـآ یو بحرفــم!

بگو دخملکم((:

من از کجــآ بدونم دومـآدت منو دوس دآره.....این یک
دو چرآ امرو رفتی شمــآل؟
دآیی بم گف!!

دوست داره،من فهمیدم زود تر وگرنه اونو انتخاب نمیکردم،بعدشم ،ادم خوبیه اخلاقا(:
من در شمال زیست میکنم گلم|:
داییت منظورش این بود|:
هیشکی پروف منو نمیخونه|:
داییتم فک میکرد من تهرانیم|:

Blush اوکـــی!

دآیی نمیدونــهس شمـا کجآ زیست میکنــین؟!شگفتــــــــــــآ! :|

منو داییت مدت ها بود قر بودیم|:
یادش رفته|:
یه بار بم زنگ زد ،منم لحجم تهرانیه چون خونواده مادریم همه تهرانین ،فک میکرد تهرانیم|:
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏʙɪɴᴀ
(27-06-2014، 2:00)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Shoma Nakhabidin hanUz ¿¡
Baba ye kam be un Maghze Bad bakhtetuN esTerahat bedIn
.....
هع
من استراحت میدم تا دلت بخواد
تا 2 بعد از ظهر خوابما
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(27-06-2014، 2:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیـــــــــآ... (.. )

ب فـ*ک دادی منو!
بگو دیگه!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mᴏʙɪɴᴀ
(27-06-2014، 2:03)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 1:59)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این رو پدر ، مادر ، همسر ، برادر ، خواهر ، خاله ، عمه ، دایی ، عمو ، زن عمو ، زن دایی ، همسایه ، بقال ، چقال ،دقال همه گفتن(((:

تا یکی دو سال دیگه اگه زنده باشی ( زنده بذارنت ! ) خودش رفع میشه :|

ما که گفتیم آخر عاقبت ما یا ته زندان اوینه یا سینه قبرستون /:

حالا جان جدت یه گفتگو بزن!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(27-06-2014، 2:04)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:00)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.....
هع
تا 2 بعد از ظهر خوابما

هیم فقد تا 2
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(27-06-2014، 2:05)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-06-2014، 2:03)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیـــــــــآ... (.. )

ب فـ*ک دادی منو!
بگو دیگه!

مــن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
دیووووووووووووووووووووووووووووونتــــــــــــم! ^o^

*__* ♥ــ♥ ^ــ^

یه اتفــــــــــآق وحشتنــــــــــــــــآک!!!!!!!!!!!!
.
.
..
.
1 درصــد خوآبم گرف! :|
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(27-06-2014، 2:04)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.....
هع
تا 2 بعد از ظهر خوابما

(;
Vali un jozve khabaye zaede
...asan baraye badan mofid ni faghat vase rafe khstegie
Manam saat e khabaM haMine !
:-\
Unknown
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان