امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد【77】

(06-02-2014، 17:05)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:03)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم مردگآن متحرک ببینم یآ اینجآ بآشم ! ؟ Big Grin

تف تف تف تف دانلود کردی؟! (:

تــارا >__< اون پسره میخواد بیاد اینجا منو از تو خاستگاری کنه >__< یادت نره من چی گفتمااا

نع رفتم ! نخودم !
میشه دوبآره بگی ! Shy

|: وللش باو

اگه آهنگ تتلو هس بهم بگو زود ! Dodgy
گــفـتگـوے آزاد【77】 221
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
آگهی
(06-02-2014، 16:57)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ايمان خدافسWink
(06-02-2014، 16:54)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:52)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:50)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:48)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــب كه چي آلان؟
مامان تارا ایسان مشهید بيايد احسانو دحوا كنيد ...

مامانم اينا...Dodgy

تحت تاثیری؟؟:|
به رژی کار نداشه باش:|
^__-

بدجورWink

الکی میگی:|
نه به جون توSmile

یعنی واقعا تحت تاثیری هاع(:
اره؟؟:|
نه الکی میگی:|
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
(06-02-2014، 17:03)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:56)☆★ super star★☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:54)HeDyE~×~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روژی >_< !!
هووم؟:|

نمیـتحــویــلـی >_< !!
من گو بخورم ن تحویلم:=|
 سپاس شده توسط HeDyE~×~
وای سلام بچه ها frost و انداختم بیرون خودم اومدم!Smile
چطورین؟Smile

بی ادبا به چغندر سلام کننینDodgy
ﺟﻠﻮﯼ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﭘﯿﺮﻭﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﭘﺸﺖ ﺳﺮ ﻣﻦ ﺣﺮﮐﺖ ﻧﮑﻦ! ﻣﻦ ﺭﻫﺒﺮﯼ ﻧﻤﯽ ﮐﻨﻢ.
ﺗﻨﻬﺎ ﮐﻨﺎﺭﻡ ﻗﺪﻡ ﺑﺰﻥ ﻭ ﺩﻭﺳﺘﻢ ﺑﺎﺵ !
ﺁﻟﺒﺮ ﮐﺎﻣﻮ
 سپاس شده توسط hamid ♥ ، இFATEMEHஇ
(06-02-2014، 17:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:03)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:59)ََAɱἷr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا عزیزم بیا تو پ.خ کارت دارمTongue

نيشتو ببند نكبتDodgy

رآس میگه ! Dodgy
اینجآ میآد برای مآ لاو میترکونه ! Dodgy

تو دیگه حرف نزن قبل از بزنم لهت کنم

نمیدونید تارا چکار من میشه؟

تارا الان عشق من مگنه تارا؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد【77】 221
 سپاس شده توسط Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، T A R A ، இFATEMEHஇ
(06-02-2014، 17:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان . . امیر دوست پسر تاراس دوست داره تو پ.خ باهاش حرف بزنه شما ها مشکلی دارید!؟ ببخشید داداش امیر تو کارتون دخالت کردم ولی باید باهاشون همینطوری رفتار کنی !!
ینی بابای منع؟
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، HeDyE~×~ ، The Darkest Light
تـارا !! |: یه آقایی با شما کار داره !! |: تـارا >__<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گــفـتگـوے آزاد【77】 221
 سپاس شده توسط T A R A ، HeDyE~×~
ببين امير خان من خوش ندارم كسي با آبجيم ازدواج كنه بعدا من خبر نداشته باشم الان ميزنم ك* پرت ميكنم بفهمي دنيا دست كيه!!DodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
 سپاس شده توسط T A R A ، HeDyE~×~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، இFATEMEHஇ
(06-02-2014، 17:08)ََAɱἷr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 17:03)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-02-2014، 16:59)ََAɱἷr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نيشتو ببند نكبتDodgy

رآس میگه ! Dodgy

بابایی^___^
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، இFATEMEHஇ
(06-02-2014، 17:08)ََAɱἷr نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نيشتو ببند نكبتDodgy

رآس میگه ! Dodgy

مبارک باشع ترااری ^__-
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط HeDyE~×~ ، ََAɱἷr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان