05-12-2013، 13:23
(05-12-2013، 13:22)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 13:20)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 13:16)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 13:14)mrsana!!! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من خالمو انتخاب كردم
گل نسترن خاله
خـــــــــآله شدم رفتـــــــ-_-
عزیزم اسممــــــــــ "یآســـــــــــــــــی"
(05-12-2013، 13:16)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(05-12-2013، 13:14)گل نسترن نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.وای خوش به حالت سرکار میری؟
دانشگاهم میرمــــــــــــ(((:
رشتمـــــــ هنره
ولی شغلم یه چیز دیگس
آره میرمـــــــــــ((:
مدلینگمــــــــــــــ((:
شغلمم دوس دارمـــــــــــــ((:
پری به نظرت نباید میگفتمــــــــــــــــ-_-
منم دلم میخواد زود این مدرسه لعنتیو تموم کنم بعدش برم سرکار کلا هدف زندگی برا چند سال اینده داشتن یه کار خوب هست
آرزو بر جوانان عیب نیس
-----------------------------------------
خواهر زاده ی گلمـــــــ((: اسمت چیست؟
بلی بلی
![Sleepy Sleepy](http://www.flashkhor.com/forum/images/smilies/sleepy.gif)