22-01-2014، 21:15
(22-01-2014، 21:10)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اینارومیدونم روزی هزاربارشنیدم ولی اون پسرتورو دوس ندارع اشقت نیس بفهم من فامیلتم عاشقتم پریا به خدابی تو برام سخته اون فقط بلده سو استفاده کنه ازت فاصله بگیر ازش من هیچوقت ازت ناامیدنمیشم عاشق ترمیشم پریا به خدا دوستت دارم درکم کن ببین دارم گریه میکنم
(22-01-2014، 21:04)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(22-01-2014، 21:00)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پری این تویی!!!!!!!!!!!!
(22-01-2014، 20:58)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چیه پریا مسخرت کردم برخودبهت میدونی تحقیرکرذن چه حسیه مگه نمیگی اینجوری بش این پیزوری واسه چی میخوادت ها بگو فک کردی اسا تونخودن بفهم این کوچولو واسه چی میخوادت حالا مسخرت کرذم برخورد بت جم کن بااباههههههه
چشم
ارش نزاردهنمومث همیشه واکنم رنگی شی ببین الان اشتباه به توگفتم میخواستم به عشقم به جونم نفسم دلیل بودنم امیرعلی بگم اشتباه شد اون گفت سریع میای تواکانت من منم میخواستم بش بگم چشم به توبگن گمشووووووووووحیف پسرخالمی ارش بفهم من دیونه امیرعلیم بفهم میپرستمش پس بکش بیرون زود