امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 21:10)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:04)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:00)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:58)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیه پریا مسخرت کردم برخودبهت میدونی تحقیرکرذن چه حسیه مگه نمیگی اینجوری بش این پیزوری واسه چی میخوادت ها بگو فک کردی اسا تونخودن بفهم این کوچولو واسه چی میخوادت حالا مسخرت کرذم برخورد بت جم کن بااباههههههه

چشمcryingcryingcryingcrying
پری این تویی!!!!!!!!!!!!

ارش نزاردهنمومث همیشه واکنم رنگی شی ببین الان اشتباه به توگفتم میخواستم به عشقم به جونم نفسم دلیل بودنم امیرعلی بگم اشتباه شد اون گفت سریع میای تواکانت من منم میخواستم بش بگم چشم به توبگن گمشووووووووووحیف پسرخالمی ارش بفهم من دیونه امیرعلیم بفهم میپرستمش پس بکش بیرون زودAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
اینارومیدونم روزی هزاربارشنیدم ولی اون پسرتورو دوس ندارع اشقت نیس بفهم من فامیلتم عاشقتم پریا به خدابی تو برام سخته اون فقط بلده سو استفاده کنه ازت فاصله بگیر ازش من هیچوقت ازت ناامیدنمیشم عاشق ترمیشم پریا به خدا دوستت دارم درکم کن ببین دارم گریه میکنم
آگهی
(22-01-2014، 21:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش ماکان داری میبینی ما رو ؟؟؟

اخطارم چن وقت دیگه تموم میشه ؟؟؟

مدت اخطارت 2 هفته ست از زمانی که گرفتیش 2 هفته بعد -__-
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...

Name
iman safaie
Primary email
بچــه ها همـه ساکــت شدینو ؟!!:

بای ال بکس تنکس علیک ... یه خدافسی مخصوص برای ادمای مخصوص
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ترش وملس
یوهاهاهاها^____^
سلام^_^
پری^_^
ایمان^_^
 سپاس شده توسط دنیل رادکلیف ، !~IмДи~! ، ترش وملس
(22-01-2014، 21:16)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یوهاهاهاها^____^
سلام^_^
پری^_^
ایمان^_^

سلام
شبـ؛?
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
اه جمع كنين بساطتونو اه اه اه ري** دين به كفتكو

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط !~IмДи~! ، دنیل رادکلیف ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(22-01-2014، 21:15)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 21:13)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داش ماکان داری میبینی ما رو ؟؟؟

اخطارم چن وقت دیگه تموم میشه ؟؟؟

مدت اخطارت 2 هفته ست از زمانی که گرفتیش 2 هفته بعد -__-

انـگاری 2 ماه گذشتـه نع ؟؟

بیخیآل داش ..

سلآم عسلک ///

بای ال بیت ایـمان
 سپاس شده توسط ★MoRpHeUsS★
کسی میادد جرئت حقیقت؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 220
 سپاس شده توسط دنیل رادکلیف
ایمان نروع):
ههههعی:|
 سپاس شده توسط دنیل رادکلیف
(22-01-2014، 21:19)asal 72 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان نروع):
ههههعی:|

ایـنم حتـما مثه دفـعات قبل تعارف زدی نع ؟Big GrinSleepySleepy

خسته شدم ... رفتم کلید خروج رو بزنم دیدم پیام خصوصی دارم ... هوف
 سپاس شده توسط atefeh♥

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان