امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتــــگـوےِ آزاد «۴۴۴»

(02-07-2021، 18:24)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 18:23)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کل متنش اینه بگو چرا رفتی؟ خب رفت دیگه
عین یاس که ازش پرسیدن چرا دیگه اون گردنبند فروهر رو نمیندازی؟ گفت خب نمیندازم دیگه
دخیخااااااااااااااااا
31
یاس دوس29

فقط مهراب خسته سول.. یعنی خسته صدا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق
آگهی
(02-07-2021، 18:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 18:18)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صحیح.--.

دلم میخواد پاشم بیاد اونجا
لُپاتو بکشم ._.
اینقدر شیرین نباش >.<
میدونی من نرم ترین لپای دنیا رو دارم؟.--.
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(02-07-2021، 18:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 18:26)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهار بنظرت این آهنگ سوگندو لب خونی کنم
یا آهنگ دنیا دادرسان "دنیا"
کدوم خوبه؟Telegh_26

معلومه که سوگند ^^
منم سوگندو خیلی دوسش دارم

(02-07-2021، 18:27)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی توپی انگار
اومدی که بترکونی

22

بزن به تخته 22
عا توپ بودن خوبه
منم توپ میخوام

منم میخوام
به منم بدین
وگرنه گریه میکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ناشناس
 سپاس شده توسط *VENUS* ، شـــقآیــق
(02-07-2021، 18:30)*Aɴѕel* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 18:20)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم میخواد پاشم بیاد اونجا
لُپاتو بکشم ._.
اینقدر شیرین نباش >.<
میدونی من نرم ترین لپای دنیا رو دارم؟.--.

*-*

میدونی من نقطه ضعفم لُپه؟
اینقدر لُپای داداشمو گاز میگرفتم که کبود میشد ._.

جدییییییی سنسحسنیحژنژپسپطخط؟؟
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(02-07-2021، 18:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 18:24)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهتر از دیروز
تو خوبی؟
دخیخااااااااااااااااا
31
یاس دوس29

فردا باز بهتری از امروز
من عالیم
البته حال روحیم
حال جسمیم یکم داره بهم میریزه >.<
فیلم چی ببینم ؟
بهارررررر تو گفتی بعد از ی هفته
ولی ی روز گذشته من بیخیالممممم D::::::
منم داغونم|`:
تام جری.___.

+برم بخونم بزارم.-.
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط *VENUS*
......
(02-07-2021، 18:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 18:27)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معلومه که سوگند ^^
منم سوگندو خیلی دوسش دارم

22

بزن به تخته 22
عا توپ بودن خوبه
منم توپ میخوام

منم میخوام
به منم بدین
وگرنه گریه میکنم

چیو بکشین ؟ :>
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق ، *Aɴѕel*
(02-07-2021، 18:28)سهَ‌ند نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دخیخااااااااااااااااا
31
یاس دوس29

فقط مهراب خسته سول.. یعنی خسته صدا

ن._.
(((:

•ناشناس•
(02-07-2021، 18:33)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 18:30)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عا توپ بودن خوبه
منم توپ میخوام

منم میخوام
به منم بدین
وگرنه گریه میکنم

چیو بکشین ؟ :>
میخوای گریه کنم ؟
ناشناس
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، *VENUS*
(02-07-2021، 18:33)شـــقآیــق نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2021، 18:26)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فردا باز بهتری از امروز
من عالیم
البته حال روحیم
حال جسمیم یکم داره بهم میریزه >.<
فیلم چی ببینم ؟
بهارررررر تو بعد از ی هفته
ولی ی روز گذشته من بیخیالممممم D::::::
منم داغونم|`:
تام جری.___.

+برم بخونم بزارم.-.
جدیییی ؟ lolll فقط یک روز طول کشید یعنی ؟
چه ت*** بوده پس ._.
خیلی خوبه ^^

+

بدو بدو که منتظرم ❤️
 سپاس شده توسط *Aɴѕel* ، شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 15 مهمان