24-12-2020، 17:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-12-2020، 17:16، توسط ჩяσOσкєη ժяєαм.)
آدم خوبای زندگیتون رو تو روزای بد بشناسین
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه دهم) |
||||||||||||||||||||||||||
24-12-2020، 17:11
(آخرین ویرایش در این ارسال: 24-12-2020، 17:16، توسط ჩяσOσкєη ժяєαм.)
آدم خوبای زندگیتون رو تو روزای بد بشناسین
24-12-2020، 17:18
تقصیره خودمونه! بعضیا عددی نبودن ما به توان رسوندیمشون !!!
(24-12-2020، 12:04)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. روزی دوساعت پوزه بند جهت کمتر زر زر کردن .. تا قبلش خیلیم زور زدم اینطوری نشه .. دهن بند زدیم , بی حرفی تمرین کردیم , بیشتر فکر کردیم .. به خودمون , به حرفامون..!! تمرین بیشتر گوش دادن..به قلبمون به صدا دل و رودمون .. همش با یه سینگال معکوس از هم پاشید تا دهن باز کردم حرف عادی بزنم رشته کردم تپید گلوم تو داد و بیداد... از اونا چشم و ابرو , از من هوار هوار که بابااا منم ادمم .. منم حررررفم میاد.. همش حرررفه.. فقط یکم صدام بلنده .. ویروس تو گلومه .. اداشو که در نمیارم (: یکی اونجاس عباس .. اون گفت میبینه ویروس رو .. باور کردم که میبینه ... The End of part II
چه سخت ميشه براات درك كسي كه دنياا تو بهش دادي ولي اون نمي خواد بفهمه.
اسارت |:
24-12-2020، 23:25
بچه ک بودیم...
بستنیمون رو گاز می زدند غوغا ب پا میکردیم چه بیهوده بزرگ شدیم روحمان را گاز می زنند... اما فقط لبخند میزنیم...(:
24-12-2020، 23:52
"زندگی" مثل یه "رابطه" است!
جلوت i love you پشت سرت i love...یکی دیگه
25-12-2020، 6:02
(آخرین ویرایش در این ارسال: 25-12-2020، 6:05، توسط •ДmịrHoSsiŋ•.)
✨
سُبْحَانَ الَّذِي خَلَقَ الْأَزْوَاجَ كُلَّهَا مِمَّا
تُنْبِتُ الْأَرْضُ وَمِنْ أَنْفُسِهِمْ...
پاک و منزه است کسی که همه را جفت آفریده چه از روییدنیهای زمین چه از نفوس بشر
25-12-2020، 10:53
بهترین عمل زیبایی عمل کردن به حرفاتونه
25-12-2020، 11:06
چقدر خوب است که چالِ گونه ندارم.
من شیار مورب دارم روی گونه هایم. از همانهایی که آیدا داشت. شاملو درباره اش میگفت "و گونه هایت با دو شیارِ مورب که غرور تو را هدایت میکند و سرنوشت مرا..." راستی دلبرجان اگر من آیدا شوم ... احمد بودن را بلدی؟
25-12-2020، 11:26
خورشید جان...
امان از این بی تو گذشتن ها! وقتی از شما دورم، برف های درونم آغاز می شود... کاش می دانستید درباره تان چه فکر می کنم... من برای دیدن شما همه ی درها را زده ام... عاشقی خوب است، زندگی حلال کسانی که عاشق اند... من خجالتی ام و هنوز نمی دانم اسم تان را چگونه تلفظ کنم... ای کاش عشق، خود لب و دهان داشت... اجازه می فرمایید گاهی خواب شما را ببینم؟ محمد صالح علا | ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|