31-01-2020، 15:48
بعضی وقتا انسان خسته س
تنهانیست
ناراحت نیست
عاشق نیست
فقط خسته اس همین
تنهانیست
ناراحت نیست
عاشق نیست
فقط خسته اس همین
|
بغض قلم ❥ .. (نسخه هشتم) |
|||||||||||||||||
31-01-2020، 15:48
بعضی وقتا انسان خسته س
تنهانیست ناراحت نیست عاشق نیست فقط خسته اس همین
31-01-2020، 23:18
کاش بزنن رو دورِ تند ببینیم تهش قراره چی بشه آقایِ قاضی!
01-02-2020، 22:38
خودمون به آدما یاد میدیم که چطوری زجرمون بدن
وگرنه اونا که از اول بلد نبودن...
01-02-2020، 22:43
ولی طُ همون اتفاقِ شیرین بودی کٍ رفته رفته تلخ شدی تا اینکه خودتم یِ روز ولم کردی... از خاب پریدم و نبودی ، بِ همین راحتی از من یِ دیوونهِٔ رَدی ساختی(:
#حرفام
02-02-2020، 13:18
من خسته ام...
از اینکه هر روز جلوی اینه ی اتاقم نقش قوی ترین دختر دنیا را بازی کنم ولی شب ها از زور دلتنگی هایم همه ام را کناری بگذارم و به یک باره تمام قوی بودنم از چشمانم بیرون بریزد و تا صبح ضعیف ترین ادم روی زمین باشم...
شَب...
همان چیزی است کِ تمامِ روز را بَرایش بی قرارَم!!! حَقیقتی کِ آدَم ها برایِ ندیدنَش خود را بِ خواب میزنند (:
11-02-2020، 22:28
دست ها درجیب
سیگار بِ تَه رسیده میانِ دو لَب یَقه بالا میدهیم بِ دیوار تکیه میدهیم... نَ ک کاراگاه باشیم یا عضوِ گروهِ مافیا نَ! بدبختیم...! #علیرضا_روشن
12-02-2020، 10:07
سختــــ استـــ فراموش کردن کسی کـــــ
بـــا او همه چیز و همه کس را فــــراموش میکردم...
خاب
سلام سلام ^__^ خوبید؟؟ این یه نوع بازی هست (تقریبا) ![]() ![]() خاب موضوع اینه که هر کس یه دل نوشته مینویسه بعدش نفر بعدی باید با کلمه اخرش یه دل نوشته دیگه بنویسه ![]() شروع ![]() ![]() من هنوز هم باور دارم... عاشــق که باشے... میتوانے صدا را بغل کنے... ببــوسے... و نـــوازش کنے... عاشــق که باشے صدایش میشـود مرحمے بر زخــم جــاده ها..♥ الان باید شما یه دل نوشته بگی که اوش با (آ) باشه
13-02-2020، 11:27
آدم است دیگر...
هر چقــدر هم قـــــوی باشد ، گـاهی وقـتــ هـا نیاز دارد مچاله شود در آغوش کسی ... | |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|