موضوعها: 77
سپاس ها 7586
سپاس شده 6469 بار در 3620 ارسال
حالت من: هیچ کدام
وَإِذَا قِيلَ لَهُمْ آمِنُوا كَمَا آمَنَ النَّاسُ قَالُوا أَنُؤْمِنُ كَمَا آمَنَ السُّفَهَاءُ ۗ أَلَا إِنَّهُمْ هُمُ السُّفَهَاءُ وَلَٰكِنْ لَا يَعْلَمُونَ [rtl]﴿١٣﴾[/rtl]
[rtl] چون به آنان گويند : ايمان آوريد چنان كه ديگر مردم ايمان آوردند مىگويند : آيا ما هم مانند سبك مغزان ايمان آوريم ؟ ! آگاه باشيد ! قطعاً اينان خود سبك مغزند ، ولى [از شدت كوردلى به اين حقيقت] آگاه نيستند .[rtl]«13»[/rtl]
[/rtl]
سپاس ها 7586
وَإِذَا لَقُوا الَّذِينَ آمَنُوا قَالُوا آمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا إِلَىٰ شَيَاطِينِهِمْ قَالُوا إِنَّا مَعَكُمْ إِنَّمَا نَحْنُ مُسْتَهْزِئُونَ [rtl]﴿١٤﴾[/rtl]
[rtl] و هنگامى كه با اهل ايمان ديدار كنند ، گويند : ما ايمان آورديم و چون با شيطانهايشان [كه سرانِ شرك و كفرند] خلوت گزينند ، گويند : بدون شك ما با شماييم ، جز اين نيست كه ما [با تظاهر به ايمان] آنان را مسخره مىكنيم .[rtl]«14[/rtl]
[/rtl]
سپاس ها 7586
اللَّهُ يَسْتَهْزِئُ بِهِمْ وَيَمُدُّهُمْ فِي طُغْيَانِهِمْ يَعْمَهُونَ [rtl]﴿١٥﴾[/rtl]
[rtl]خدا آنان را [به كيفر اين كار منافقانه در دنيا و آخرت] عذاب خواهد كرد ، و آنان را در سركشى وتجاوزشان مهلت میدهد [تا در گمراهیشان] سرگردان وحيران بمانند .«15»
[/rtl]
سپاس ها 7586
أُولَٰئِكَ الَّذِينَ اشْتَرَوُا الضَّلَالَةَ بِالْهُدَىٰ فَمَا رَبِحَتْ تِجَارَتُهُمْ وَمَا كَانُوا مُهْتَدِينَ [rtl]﴿١٦﴾[/rtl]
[rtl]آنان كسانى هستند كه گمراهى را به جاى هدايت خريدند ، پس تجارتشان سود نكرد و از راه يافتگان [به سوى حق] نبودند .«16
[/rtl]
سپاس ها 7586
مَثَلُهُمْ كَمَثَلِ الَّذِي اسْتَوْقَدَ نَارًا فَلَمَّا أَضَاءَتْ مَا حَوْلَهُ ذَهَبَ اللَّهُ بِنُورِهِمْ وَتَرَكَهُمْ فِي ظُلُمَاتٍ لَا يُبْصِرُونَ [rtl]﴿١٧﴾[/rtl]
[rtl]سرگذشت آنان مانند كسانى است كه [در شب بسيار تاريك بيابان] آتشى افروختند [تا در پرتو آن خود را از خطر نجات دهند] ، چون آتش پيرامونشان را روشن ساخت ، خدا [به وسيله توفانى سهمگين] نورشان را خاموش كرد و آنان را در تاريكىهايى كه مطلقاً نمىديدند واگذاشت.«17»
[/rtl]