امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگـوی آزاد 211 _

(07-10-2014، 14:29)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی من این دی ان ای لیتل میکسو گوش میدم روانی میشم._.*
اصن همش حرفای من>.<لعنتی>.<میلرزونه منو>.<

وااااااااااااااااااااااااااااااای خیلی قشنگه خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییی >_<
وختی گوش میدم سیستم های عصبیم به هم میریزه!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 217
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
(07-10-2014، 14:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:32)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:30)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:26)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اییی این پسره منو ج* داد >______< ..

(07-10-2014، 14:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره :||||||||||||

مگه تو نمیتونی ؟ >_<
نع چجوریه :|||
داره سرت کلاه میزاره ._.
مرضی،سینا راس میگه :| ؟؟

ریــــ*دم تو روحت دخدر >___<

هیممم .. (((:

گفتم یذره اُسکل کردن بد نی .. :|
آره مرضی همرو اسکل میکنه :|
دیه هم بش نمیگه V:
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL ، Brooklyn Baby ، *نیوشا*14
(07-10-2014، 14:33)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:32)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:30)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:26)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره :||||||||||||

مگه تو نمیتونی ؟ >_<
داره سرت کلاه میزاره ._.

هیممم .. (((:

گفدم  اخه نویسنده ها چجوری میتونن :| عه :| ..

کصافت >__________<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، CTG ، *نیوشا*14
(07-10-2014، 14:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥِ ﺩﺭﺣﺎﻝ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ :
* ﻧﯿﻮﺷﺎ 14* ، ~ KiAηA~ ، ★★ Ali ★★ *، 1 ﻣﻬﻤﺎﻥ

اوه اوه -__-

هوووو هوووووو._.*

هانیه بیا بخوریمش._.*
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، *نیوشا*14
نه نوری وایسا ._.
(07-10-2014، 14:34)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:29)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی من این دی ان ای لیتل میکسو گوش میدم روانی میشم._.*
اصن همش حرفای من>.<لعنتی>.<میلرزونه منو>.<

وااااااااااااااااااااااااااااااای خیلی قشنگه خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییی >_<
وختی گوش میدم سیستم های عصبیم به هم میریزه!

دیوانه کنندس،ینی تک تک کلمه هاش._.*همش همش._.*
بیهوش میشم،غرق اهنگ میشم._.*
هوفففف
فلن همه گی ._.

دافظ .. !
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby
سینا میدونه من تازگیا اصاب مصاب ندارم .. -_-

! >_<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(07-10-2014، 14:35)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

داره سرت کلاه میزاره ._.

هیممم .. (((:

گفدم  اخه نویسنده ها چجوری میتونن :| عه :| ..

کصافت >__________<
اسمش روشه دیه :/
نویسنده مینویسه V:
 سپاس شده توسط CTG
(07-10-2014، 14:34)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥِ ﺩﺭﺣﺎﻝ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ :
* ﻧﯿﻮﺷﺎ 14* ، ~ KiAηA~ ، ★★ Ali ★★ *، 1 ﻣﻬﻤﺎﻥ

اوه اوه -__-

کیا من میگیرمش تو شلوارشو در بیارBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 217
 سپاس شده توسط ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان