امتیاز موضوع:
  • 13 رأی - میانگین امتیازات: 4.54
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60

(21-11-2013، 20:30)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: منم النا3000

شناختی مادری؟؟

اووووووووووف یس یس مای دارلینگ چطوری گلم؟

خوخم ....

تو خوخی؟؟^ـــ^
دلم برات تنگـــ×تده بودع.....-ــــــــــ--
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(21-11-2013، 20:29)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 20:25)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 20:20)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاین بر عزیزان دلم

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=68787&pid=1268013#pid1268013

شی شی :|♥♥♥

مهسایی ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
گلم ^__^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتـــــــگوی آزاد نسـخه 60 216
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
:|
نميخوام

اه

اصاب ندارم

ميام اينجا بد تر ميشم
اینجا مثل اینکه با پسرا نمی حرفن باشه هر جور راحتید من رفتم بیرون DodgyDodgyDodgyDodgyWinkWinkWinkWink
مَــــن رفتـــ×مــــــی :|

بــــ×ــــآو:|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(21-11-2013، 20:32)HEART♥DEVIL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 20:30)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شناختی مادری؟؟

خوخم ....

تو خوخی؟؟^ـــ^

ای جونم حرف زدنشو بوس بوس بوس grou

(21-11-2013، 20:33)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 20:29)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 20:25)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 20:20)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاین بر عزیزان دلم

مهسایی ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
گلم ^__^

چطوری عزیزم؟

فاطمه شومپت بیا ببینم تو چرا ابجیتو تحویل نمیگیری بی شوورا ببینا بد از 100سال اومدم هی اهو ناله میکنه
Channel
 سپاس شده توسط ★BlAcK EvIl★ ، HEART♥DEVIL
گودی برم :|

(21-11-2013، 20:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-11-2013، 20:32)HEART♥DEVIL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شناختی مادری؟؟

خوخم ....

تو خوخی؟؟^ـــ^

ای جونم حرف زدنشو بوس بوس بوس grou

(21-11-2013، 20:33)★BlAcK EvIl★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلاین بر عزیزان دلم

مهسایی ♥♥♥♥♥♥♥♥♥
گلم ^__^

چطوری عزیزم؟

فاطمه شومپت بیا ببینم تو چرا ابجیتو تحویل نمیگیری بی شوورا ببینا بد از 100سال اومدم هی اهو ناله میکنه

خوفم خوبی؟؟
سوتی داده بابا صداشو درنیار :|
بای
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
ای بترکید که میرید چتون شد؟

پووووووف .....بای
kaffe2
Channel
من نميرم شيوا^_^

شايد غيب شدم-__ _ _

شيوا:|

باي من رفتم
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
سلام :|

خدافس :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان