امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

_ گـفـتگـوی آزاد 211 _

(07-10-2014، 14:24)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:18)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:16)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط موندم چجوری میخوان امتحان بگیرن!
دختر +پسر = نی نی!Big Grin

منم میخوام بنر ک** رو درست کنم بزنم به دیوار!

باز شروع کرد -_-
باز شروع کرد -_-

frost بهش اخطار بده >_<

من نمیخوام اخطار بدم مجبور میکنید -_-

پوففف .. >_<
مگه نویسنده ها میتونن اخطار بدن :|||| ؟

آره :||||||||||||

مگه تو نمیتونی ؟ >_<
 سپاس شده توسط CTG
آگهی
خیلی حاله سر کلاس یکیو اذیت کنی بعد اون طرف جیغ بکشه بعد معلم بیارش بیرون بزنتش V:
 سپاس شده توسط *نیوشا*14 ، ~KiAηA~
اییی این پسره منو ج* داد >______< ..

(07-10-2014، 14:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:24)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:19)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:18)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:16)*نیوشا*14 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فقط موندم چجوری میخوان امتحان بگیرن!
دختر +پسر = نی نی!Big Grin

منم میخوام بنر ک** رو درست کنم بزنم به دیوار!

باز شروع کرد -_-
باز شروع کرد -_-

frost بهش اخطار بده >_<

پوففف .. >_<

مگه تو نمیتونی ؟ >_<
نع چجوریه :|||
ینی من این دی ان ای لیتل میکسو گوش میدم روانی میشم._.*
اصن همش حرفای من>.<لعنتی>.<میلرزونه منو>.<
 سپاس شده توسط Mιѕѕ UηυѕυαL
(07-10-2014، 14:26)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:25)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باز شروع کرد -_-
باز شروع کرد -_-

frost بهش اخطار بده >_<

پوففف .. >_<

مگه تو نمیتونی ؟ >_<
داره سرت کلاه میزاره ._.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، *نیوشا*14
شما یک پیام خصوصی خوانده نشده دارید از 0__0 با موضوع Re: ...

یا خدا!Confused
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
_ گـفـتگـوی آزاد 211 _ 216
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
مرضی الان زنگ بزن :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(07-10-2014، 14:30)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:26)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوففف .. >_<

مگه تو نمیتونی ؟ >_<
داره سرت کلاه میزاره ._.
مرضی،سینا راس میگه :| ؟؟

ریــــ*دم تو روحت دخدر >___<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، CTG ، *نیوشا*14
(07-10-2014، 14:32)ツBlack staR نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-10-2014، 14:30)ßlaɳgeaCe× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مگه تو نمیتونی ؟ >_<
داره سرت کلاه میزاره ._.
مرضی،سینا راس میگه :| ؟؟

ریــــ*دم تو روحت دخدر >___<

هیممم .. (((:

گفتم یذره اُسکل کردن بد نی .. :|
 سپاس شده توسط CTG ، *نیوشا*14
ﮐﺎﺭﺑﺮﺍﻥِ ﺩﺭﺣﺎﻝ ﺑﺎﺯﺩﯾﺪ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺿﻮﻉ :
* ﻧﯿﻮﺷﺎ 14* ، ~ KiAηA~ ، ★★ Ali ★★ *، 1 ﻣﻬﻤﺎﻥ

اوه اوه -__-
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، *نیوشا*14

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان