امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】

(22-01-2014، 20:50)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:48)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش برو گ م ش و دیگه کلافم کردی من امیرعلیو دوس دارم چقد برینم بهت بررررررررررررو بکش بیرون ازززززززززززززززززززمAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

پری .؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امیر علی ؟؟؟؟؟

اپجی پری منظور این پسره تو بودی ؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!!

وا ... HuhHuh
بعدتعريف قصه ي ليلي ومجنون تازه ميگي پري زنه يامرد پسرم؟

چــِِِِِِِِـ ـ ـ ـــرآ تـــــ ـ ـ ــــوكـِِِِِِِِِِـــ ـ ـ ـــدِِِِِِِِِري دآيـــــ ـ ـ ــــي؟!
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(22-01-2014، 20:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:47)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به به چه دوستایی دارم حتی ج سلامم نمیدن """"""""

سلام سلام Big GrinBig Grin
خوبی عشخم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【71】 214
(22-01-2014، 20:48)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:36)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای خداپری به خدا جون خاله این پسره عاشقت نیس باورکن سرکاریه من هلاکتم خوردم نکن

اگـه من جات بودم ...الان کجا بودم ؟؟ اگـه گفتی ...

.
.
.
خونه ی خالم ور دله دختر خالم ... مخ زدن بلد نیستی یکی دیگه میزنه مخو ....

یــه دو سه تا کلاس خصوصی واسش بزار بهش یاد بده(:

(22-01-2014، 20:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:39)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــوچ-___-
اون دیگه عـجـب پـخموییه|:

مـثه این کـه منو نمـشناسی نع ؟؟؟؟

کــمی تا حـدودی شناخت دارم|:

نه دیگه .. در اون حد حـرفـه نیسـتم ...

ولی زیـآد سرم میـشع ...

دِ نداری ابجی ... اگـه شنـآخت داشتـی اینـآ رو بلغور نمـیکردی کـهـ .....

ایسان سپآس نمیخوام ... بیا بحرفیـم //
چشم (: خوبی ایمان!؟ مخ نزدی تازگیا؟

چشمت بـی بلآ ...

خوبم عیزم ... تو خوب باش ...

نع ... ولی الان دو روزه تو راهه مدرسه یه چیزایی تو فکرم هــس ... ینی الان 4 ماهه ... Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط ترش وملس
(22-01-2014، 20:52)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:50)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:47)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:45)ARASH** نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:39)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میگی ارش با کی کار داری؟
عه پس تیی رقیب من ارع بهت تبریک میکم شازده دلشوبردی عشقش واسه تو تف کرذن واسه ما تواصلا چی داری!!!
 پری رو دارم تو نداری ادمم تو نیستی عُرزه دارم تو نداری مثل تو نیستم فهمیدی هیچوقتم نخواستم باشم اگه به پولداریم باشه صد تا مثل تورو با پول تو جیبی 2 روزم میخرم دقت کن صدتا
امیرعلی عشقم ببین ارامشم ایجا ام بهم خوردخیلی بدبختم خیلیcrying
crying
crying
crying
crying
 گمشو بابا اینجا کسی برا تو دل نمیسوزونه پس بِچِپ بیرون
آرع آرع سریع سوتیتو جمع کن . . . باد آورده را باد میبرد |: چی گفتم

ولی نمیتونی دیگه جمعش کنی ^_^
(22-01-2014، 20:50)amirali% نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:48)pari~~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارش برو گ م ش و دیگه کلافم کردی من امیرعلیو دوس دارم چقد برینم بهت بررررررررررررو بکش بیرون ازززززززززززززززززززمAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
 عشقم چطور مطوره؟

بدم امیر بد ببین چطورمسخرم میکنه ببینcryingcryingcryingcrying
 سپاس شده توسط بیتا خانومی*
سلام به همه ی بچه های فلشخور
 x Better To Hurt by true than comofort by the lie x
 سپاس شده توسط دنیل رادکلیف
(22-01-2014، 20:53)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='سلنا654321' pid='1460306' dateline='1390413119']
[quote='atefeh♥' pid='1460277' dateline='1390412862']

سلامSmile
شبـ؛?
(22-01-2014، 20:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:48)ترش وملس نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:46)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:41)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:40)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگـه من جات بودم ...الان کجا بودم ؟؟ اگـه گفتی ...

.
.
.
خونه ی خالم ور دله دختر خالم ... مخ زدن بلد نیستی یکی دیگه میزنه مخو ....

یــه دو سه تا کلاس خصوصی واسش بزار بهش یاد بده(:

(22-01-2014، 20:41)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـثه این کـه منو نمـشناسی نع ؟؟؟؟

کــمی تا حـدودی شناخت دارم|:

نه دیگه .. در اون حد حـرفـه نیسـتم ...

ولی زیـآد سرم میـشع ...

دِ نداری ابجی ... اگـه شنـآخت داشتـی اینـآ رو بلغور نمـیکردی کـهـ .....

ایسان سپآس نمیخوام ... بیا بحرفیـم //
چشم (: خوبی ایمان!؟ مخ نزدی تازگیا؟

چشمت بـی بلآ ...

نع ... ولی الان دو روزه تو راهه مدرسه یه چیزایی تو فکرم هــس ... ینی الان 4 ماهه ... Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

ایمان تویییی؟؟؟؟ احمدرضا خیلی تعریفتو کرده!!!!خخخخخخ
درد مـــــن چشمانی بــــود

که به من اشک هدیه می داد

و به دیگران چشمک

سپاس شده توسط ترش وملس
(22-01-2014، 20:53)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمت بـی بلآ ...

(: فدات !!

خخخ خوبه سرگرمی داری ^_^

چیکارا میکنی؟! (:
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(22-01-2014، 20:53)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:51)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(22-01-2014، 20:47)atefeh♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام سلام Big GrinBig Grin
خوبی عشخم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مرسی توچطور بیدی

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 25 مهمان