امتیاز موضوع:
  • 10 رأی - میانگین امتیازات: 3.1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی ازاد نسخه ۳۹8

(27-01-2021، 20:27)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 20:25)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیکار کردی که لوت دادن؟
فیلم میدیدم با لپ تاپ :///قسمت هیجان انگیزش بود:///دو عدد ****اومدند و دیدند و سپس گزارش دادند
یه بارم دیدند دارم اینجا پیام میدم:/اونم گفتند://
مال منم داشتم انیمه میدیدم گزارش داد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
https://harfeto.timefriend.net/16669037807256
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
آگهی
(27-01-2021، 20:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 20:24)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبه حاجی مرسی فقط ببر:/

حله ؛ ساعت ۹ شب بیا دم در xD
://الان 9و11 دقیقس://
11دقیقه تاخیر داری:/زود بیا

(27-01-2021، 20:29)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 20:27)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فیلم میدیدم با لپ تاپ :///قسمت هیجان انگیزش بود:///دو عدد ****اومدند و دیدند و سپس گزارش دادند
:/// عه پس همدردیم://
چرا واقعا چراااا:/
 سپاس شده توسط Mohlek
(27-01-2021، 20:29)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin Big Grin من ابجیم اینقد پایست
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(27-01-2021، 20:31)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big Grin  Big Grin  من ابجیم اینقد پایست
خوش به حالت
 سپاس شده توسط Prometheus
(27-01-2021، 20:27)Rasha_rap نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 20:25)دلارام1383 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستی تو که نمره هات خیلی خوببه من شیمیم 20 شدم ولی فیزیکو گند میزنم

کجاش خوبه دلت خوشه crying اتفاقن من فک میکردم فیزیکو گند بزنم شیمیم بیاد بالا

(27-01-2021، 20:26)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهت گفتم شیمی رو برسونم گفتی خوندم Blush  Angry  Exclamation  Huh

بخدا مهدی همشوووووووو بلد بودم
نمیدونم چرا اینجوری شد

دقیقا منم فیزیکو خیلی خوب دادم ولی فک کنم اخرش جوابم درست در نمیومد تا نصفه راه درست میرم بقیش برام سخت میشه
شیمی رو هم اگه بابام نبود باهام کار کنه مطمئنا زیر 10 میشدم
==================

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ …

===================
 سپاس شده توسط Prometheus ، @ساحل@
(27-01-2021، 20:29)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-01-2021، 20:28)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه حاجی به این زودیا نمیرم

یه کارایی هنوز مونده که با کسب اجازه از حضرت عزراییل باید انجامشون بدم...
ناشناس
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
(27-01-2021، 20:29)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرض دارن . یکم شعور ندارن از بس خانواده لوسشون میکنه و اینا هم هی میخوان خود شیرینی کنن
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_
ببین برگرد
ناشناس
(27-01-2021، 20:32)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه حاجی به این زودیا نمیرم

یه کارایی هنوز مونده که با کسب اجازه از حضرت عزراییل باید انجامشون بدم...
ای بابا حاجی هرموقع قرار شد بری خبرم کن://

عا وصیت بنویسم:/
 سپاس شده توسط Mohlek
(27-01-2021، 20:32)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرض دارن . یکم شعور ندارن از بس خانواده لوسشون میکنه و اینا هم هی میخوان خود شیرینی کنن
داستان چیه ؟
ینی داشتن تو خونه انیمه میدیدین اومدن گزارشتون کردن ؟
وات ؟
ناشناس

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان