امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 4.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفتگوی آزاد نسخه ی 271 "

(28-09-2015، 20:25)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 20:24)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 20:17)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 20:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 20:14)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلی خوب بود 

غلط کرده خوب بود
هیچم خوب نیس-_-

عالی بود هفته ايي ی بار بکشم معتادم؟

اول سیگار
بعد الکل
بعد شیشه و ....
اعتیاد به هرچیزی بده
حتی کتاب خوندن
هر عادتی اعتیاد نیاره
بعد میشه وسواس

چقد اکشن

میخواین بقیه شم بگم ؟ Big Grin
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
آگهی
بابام یه فلش داد زدم به کامپیوتر الان ویروسی شدهـ x__x
دارهـ خودکار عمل میکنه! رو بعضی چیزا خودکار کلیک میشه میگم جیزهـ  اون نَه :||||||||
چقدر من بدبختمـ :|
 سپاس شده توسط sober ، Aiden Pearce ، # αпGεʟ
(28-09-2015، 20:30)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 20:25)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 20:24)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 20:17)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 20:16)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کرده خوب بود
هیچم خوب نیس-_-

اول سیگار
بعد الکل
بعد شیشه و ....
اعتیاد به هرچیزی بده
حتی کتاب خوندن
هر عادتی اعتیاد نیاره
بعد میشه وسواس

چقد اکشن

تا اینجاشم زیاد گفتی
(28-09-2015، 20:30)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارهـ خودکار عمل میکنه! رو بعضی چیزا خودکار کلیک میشه میگم جیزهـ  اون نَه :||||||||

علی ببخشید انگار اشتبا شد دایان

شنیدیش؟
علی = خواستم بنویسم ولی یادم اومد صابر میاد توی پروفایلم |:
آرش = ولش ژیگر اگ واس رفع حوسه قبول میکنم |:
میشه فرداش طلاق گرفت ؟
" گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " 214
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط sober ، # αпGεʟ ، Jack Daniel'ѕ
(28-09-2015، 20:30)alliiii نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میشه اون فلشو به من یه روز قرض بدین؟

(28-09-2015، 20:32)✗ ✘HαmïÐ✗ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-09-2015، 20:30)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول سیگار
بعد الکل
بعد شیشه و ....
اعتیاد به هرچیزی بده
حتی کتاب خوندن
هر عادتی اعتیاد نیاره
بعد میشه وسواس

چقد اکشن

تا اینجاشم زیاد گفتی
دارم مشاوره میدم
کلمه ای سه هزار تومن Big Grin
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(28-09-2015، 20:33)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی = خواستم بنویسم ولی یادم اومد صابر میاد توی پروفایلم |:
آرش = ولش ژیگر اگ واس رفع حوسه قبول میکنم |:
میشه فرداش طلاق گرفت ؟

اینجوری نیت شومی که من دارم با شکست مواجه میشه-_- :vil:
ولی عیب نداره به شرطی که دلیل داشته باشی
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Aiden Pearce ، sober
آه یادش بخیر پارسال فلش ویروسی زدم ب لب تاپ معلم/:

سرتونو درد نيارم ریدم توش
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Aiden Pearce ، Jack Daniel'ѕ ، sober
مخم پوکید :|
" گفتگوی آزاد نسخه ی 271 " 214

سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، sober
خطبه عقد رو آرش میخونه خطبه طلاق رو من :|
علی از دست نده =|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، sober ، Aiden Pearce ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: