امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امتیازات: 4.07
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد 【86】

(06-03-2014، 21:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 21:23)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 21:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 21:20)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 21:19)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مــن قـــهر نــیستم!! |:

بــیژوورا مــن مــنتظــرتونم ســریع بــاشین!! |:

چـرآ هستـی پـس چـرآ بـآم حـرف نمیـزنـی ؟ |:

عـــجبزز !!

هــووم |: دیدیــع |: چـــــــــــــــــــــــــــرآآآآ ؟cry girlcry girlcry girl

فــاطی؟! |: قــهر نــیستم !! >_< بــخدا

قـــول میــدیع ؟ |:
|:
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(06-03-2014، 21:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 21:27)matin.ss نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوستان یه سوال نمی دونم چرا تو پرفایلم می نویسه آنلاینم با اینکه تو تنظیمات خودمو پنهان کردم؟؟!
کسی فیلترشکن داره خیلی نیاز دارم لطفا(البته برای اندروید)

بــرا خودت آنــلاین نــشون مــیده فــقد! !|:

ممنون
 سپاس شده توسط T A R A
(06-03-2014، 21:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 21:22)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر شلوغ بود عجب غلطی کردم رفتم آییییییییی نزدیک شد استفراغ  کنم -__-

سلام همگی*___*

سـلـآم(:

(06-03-2014، 21:22)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمممم^__^

امـضـات*__*

کـتـی پـری♥__♥

رفـتـه بـودم خـریـد یـه لـبـاس دیدم روش نوشته بود کتی پری پارت آف می

خـیـلـی خـوشـگـل بـود|:لـآمـصـب واسـم بـزرگ بود):

ای فاطی سطل اشغال رو بیار میخوام استفراغ کنم -___-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【86】 213

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
what the fazZ?! |:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد 【86】 213
 سپاس شده توسط pink lady ، இFATEMEHஇ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-03-2014، 21:29)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 21:18)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

4950 تا اسپم پاک کردم پس کی ثابت میشم Dodgy

چه کم:|
کم ؟ بسم الله |: من تا 60 صفحه رفتم فقط تونستم همین قد اسپم پیدا کنم !!! همه پاک کرده بود !!! همچنین تاریخ |:
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady
(06-03-2014، 21:30)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 21:22)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی*___*

سـلـآم(:

(06-03-2014، 21:22)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمممم^__^

امـضـات*__*

کـتـی پـری♥__♥

هی میگم بخور بخور :|
نمیخوری نمیخوری!!!
بخور بخور!
چی جیگریو از دست داری ♥___♥
تٌف!
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط pink lady ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

هیمممم^__^

سلام عخشی کلیپش رو دیدم مال کتی پری خیلی قشنگع البتع خیلی هم قدیمی بود اهنگش :ا
^__^

گــفـتگـوے آزاد 【86】 213

سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(06-03-2014، 21:32)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام همگی*___*

سـلـآم(:

هیمممم^__^

امـضـات*__*

کـتـی پـری♥__♥

ای فاطی سطل اشغال رو بیار میخوام استفراغ کنم -___-

اونـاهـا اونـجـاس!
 سپاس شده توسط pink lady ، Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ
(06-03-2014، 21:30)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 21:26)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 21:23)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 21:21)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-03-2014، 21:20)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـرآ هستـی پـس چـرآ بـآم حـرف نمیـزنـی ؟ |:

عـــجبزز !!

هــووم |: دیدیــع |: چـــــــــــــــــــــــــــرآآآآ ؟cry girlcry girlcry girl

فــاطی؟! |: قــهر نــیستم !! >_< بــخدا

قـــول میــدیع ؟ |:

قــول ! ^_^
گــفـتگـوے آزاد 【86】 213
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(06-03-2014، 21:33)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیمممم^__^

سلام عخشی کلیپش رو دیدم مال کتی پری خیلی قشنگع البتع خیلی هم قدیمی بود اهنگش :ا

ایهیم^___^
دوسش داشدم یهووووع ^___^
خوبی عخشی؟
all falling stars one day will land
all broken hearts one day will mend
and the end is still the end whether you want it or not
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان