امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ۳۹۹

(29-01-2021، 20:31)AVA_MADI* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 20:30)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
امیدوارم نکته رو گرفته باشید:///  Telegh_01

من گرفتم ۰-۰ :/
دست شما درد نکنه استاااااااااد ۰-۰ :///// Telegh_01
خوب خداروشکر میدونستم باهوشی:/
خواهش
 سپاس شده توسط ᗩᐯᗩ⁷ ، شـــقآیــق
آگهی
(29-01-2021، 20:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 20:28)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درسته..
سیاست های ایران در قبال پایگاه های امریکا جالبه برام
تو هرجایی ک پایگاه دارن ی حزب دارن.. گرچه ک اون کشور دگ دهنش سرویسه.. ابادی نداره دگ , ولی ضامن ایرانه
فقط ای کاش.. ای کاش
بودجه ای ک صرف روحانیون و امثالهم میشه خرج ابادانی کشور میشد
و متاسفانه این خلاف ارمان های نظامه
و فشارش رو دوش من و شماس
بله کاملا قبول دارم ؛ متاسفانه خیلی به روحانیت و اینا بها داده شده ؛ ینی به اسم اسلام و روحانیت خیلی کارا کردن که فقط اسلام رو بد نام کرده
با اسلام دروغین مردم زده شدن از اسلام
با جرعت میگم ک , از 20 تا دوست من , 1 نفرشون نماز میخونه
خود اقایون زده کردن جوونا رو
ایران الان خیلی چیزا رو از دست داده
مهم ترینش نسل جدید رو..!
 سپاس شده توسط Mohlek ، شـــقآیــق
(29-01-2021، 20:30)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
خخخخ Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_

ایییی چقد از این عکس بدمممم میاد
س بار اسکل شدمTelegh_01Telegh_59
واقعا میمونمTelegh_01Telegh_01Telegh_01
(((:

•ناشناس•
 سپاس شده توسط _ƇRAƵƳ_ ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(29-01-2021، 20:05)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 19:30)ѕєнυη نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسر ب این خوشگلی /:
صبا الن عکس بقیه پسرامو میزارم توم ی تاپیک بزن تالار عکس های تهمینه Telegh_01
زشته:///
بذارD:::

چیش زشته؟//:
میزارم*-*
توم بزار Telegh_01
https://harfeto.timefriend.net/16290184051222
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، _ƇRAƵƳ_
(29-01-2021، 20:28)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 20:25)صباnafas نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

://///منم همونو نداشتم
یه مشت بی پول دور هم جمع شدیم

ناااح منم میام:////

اونم میام

من همه جا میام://

جدا میای من و شقایق نزدیک همیم میریم واقعا 
تو هم بیا تهران بریم دربند :/
هیییی روزگار نامرد://
عکسشو بفرستید:///
یه کاغذ بردارید شکل منو بکشید بذارید کنارتون:////
 سپاس شده توسط شـــقآیــق ، ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(29-01-2021، 20:32)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 20:31)Musalick نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بله کاملا قبول دارم ؛ متاسفانه خیلی به روحانیت و اینا بها داده شده ؛ ینی به اسم اسلام و روحانیت خیلی کارا کردن که فقط اسلام رو بد نام کرده
با اسلام دروغین مردم زده شدن از اسلام
با جرعت میگم ک , از 20 تا دوست من , 1 نفرشون نماز میخونه
خود اقایون زده کردن جوونا رو
ایران الان خیلی چیزا رو از دست داده
مهم ترینش نسل جدید رو..!

خود اصل اسلام همچین چیز بدی نیس ؛ ولی خب...
ناشناس
 سپاس شده توسط ÆMÆշЇÑζ
(29-01-2021، 20:31)ғαறØᴜs ραѕѕeя βყ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میمون خودتی :|
منم میمون شدم نگران نباش:///
الان همه میمون میشن :///
 سپاس شده توسط ғαறØᴜs_ραѕѕeя_βყ
(29-01-2021، 20:31)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 20:30)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رلمه Heart

عجب سلیقه خوبی هم داری!
برو یکی دیگه پیدا کن
بعله همه میگن..
هننننن نخیرمممم عشقمو ول نمیکنممممم
عشقش کورم کره x-x

(29-01-2021، 20:31)Mahdi 1381 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-01-2021، 20:30)BTS.ARMY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رلمه Heart

عجب سلیقه خوبی هم داری!
برو یکی دیگه پیدا کن
بعله همه میگن..
هننننن نخیرمممم عشقمو ول نمیکنممممم
عشقش کورم کره x-x
د
(29-01-2021، 20:32)ℓα∂у тαιℓσя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایییی چقد از این عکس بدمممم میاد
س بار اسکل شدمTelegh_01Telegh_59
واقعا میمونمTelegh_01Telegh_01Telegh_01
منم خیلی اسکل شدم://
Telegh_01
 سپاس شده توسط شـــقآیــق

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 469 - بهار 1404
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان