امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】

(27-03-2014، 19:38)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:36)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:35)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:33)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام
:ngh:

سلآم نیکی جونم

سلام

چتع دخمل؟
ناراحتی؟؟؟

مهم نیس
:ngh::ngh:

بگو خو؟؟؟؟؟؟؟
داری نگرانم می کـنـی>___<
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 211
آگهی
(27-03-2014، 19:36)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام

به دخی منBig Grin
سلام!

داشمون خیلی بد قیافه نیس
چرا اینطوری میکنید?:|

سلام بابا

بابای!!
چی شده?):
خوب نیستی!
(27-03-2014، 19:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:37)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:35)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:34)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی سلام

چ عجب یکی مارو دید :|
سلام جیگولی چرا ناراحتی ؟

هعی....
هیچی

قربونت برم نیکی
نبینم ناراحتیا

خدا نکن عزیزم
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Dead Silence
هلن عکسا؟crying

هلن مامانم میشی؟
پاره تنم میشی؟
عشخم میشی؟:ngh:

سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ
(27-03-2014، 19:41)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:38)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:36)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:35)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:33)F A T Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم نیکی جونم

سلام

چتع دخمل؟
ناراحتی؟؟؟

مهم نیس
:ngh::ngh:

بگو خو؟؟؟؟؟؟؟
داری نگرانم می کـنـی>___<

گفتم که
مهم نیس
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط ρѕуcнσραтн
نیکیییییییییییی بگو ببینم چی شدع ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(27-03-2014، 19:30)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:27)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهترع که تا اون روی منو بالا نیاومده هیشکی گــوه نخوره..  من خودم  داغونم کسیم حرف بزنه ب یه چیزی میکشونمش.. هلن غیبت کن تو پ.خ ..
میدونی اعصاب این چیزارو ندارم ..
ایسانم از اون روی من براتون تریف کرده..

اتفاقا من هیچ وقت از غیبت خوشم نمیاد اما عسیسم
عوض عوض داره گله ندارع
اینو به رژلب بد رنگ بگو
عسیسم بی عسیسم
دوستیمون به کنار
حق نداری جلومن به کسی توهین کنی..
من پیام رسان یاهو نیسم گفم که بدونی سربه سرم نزار الان که بد میشع رو مودم بــ**ری*ن*م به یه نفر
و صد البته دوس ندارم تو باشی
خو از من دور شو کلا امروز فردا هر وقت.. که اینطوری سگم..!

باشـ!
تازهـ... اگه الان روژینا جلو تو اینکارو میکرد تو هیچ ت هم بهش نمی گفتی چه برسه به این حرفا!
تا فقط تو سگ نیستی منم می تونم باشم کار خیلی راحتیه
ولی ادم بودن خیلی مشکله
حالا اینا هم به کنار دوست ندارم هیچ و پوچ با تو هم قر کنم گرچه برایه سومین بار ت عمرم با همه رژِینا بود که باهاش قر کردم و دوست ندارم چهارمین نفر به هرکی ختم شع .

(27-03-2014، 19:42)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن عکسا؟crying

هلن مامانم میشی؟
پاره تنم میشی؟
عشخم میشی؟:ngh:

باش !!
حالا تو پرورشگاهی هستی؟
نیکی
داری مامان بزرگتو ناراحت میکنیا؟Undecided

اه
هیچی بابا هیچی نمیخوام بگم
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
نیکی موضوع همون دیروزه؟!
من از یادم بردمش

(27-03-2014، 19:37)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:33)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:31)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:28)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا هستن?
مهرآوه
اتوسا
هلن
رضا
هع:]
سلام

سلـام Big Grin

ب مادمازل (:

هر وقت میبینمت می خوام بگم اجی
اصن دست خودم نی =ا

الف
ه
و
ر
الف
(اهورا)
اشکال نداره
به هرحال من میزارم رو حساب اینکه هلن هستی(:

خو منم به حساب دادا به لیست دوستام اضافت کردم!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 9 مهمان