امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 3.4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ]

(28-08-2015، 0:29)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 0:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 0:22)❌fearless❌ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخور=|||
منظورم غذاست=||

ن من غذا نمیخوام 
من شفاعت ائمه رو میخوام 

مگ حرف بد زدم :|

ویرایش کرد دیو*ث-_-*
امیر بیا اینو بن کن=V
تو پی وی چیز میز گفته=VVV
آگهی
(28-08-2015، 0:28)❌fearless❌ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 0:26)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 0:22)❌fearless❌ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخور=|||
منظورم غذاست=||

ن من غذا نمیخوام 
لبنیاتی میخوام :77777777
م

م

ه

فرید بیا ب این اخطار بده._.
اون40%بسش نیس
امیر جونم تو ام یکم بده بن شه=V

(28-08-2015، 0:27)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

سلام^___^

مامانش کجاس
شیر میخواد Angel

+
سلام
کاش همه می فهمیدن...
دل بستن به کلاغی که دل دارد،
بهتر از دل بستن به طاووسیست که
تنـــــــــــها زیـــــــــــــــــــــــــــبایی دارد . . .
[ گُفتگوےِ آزاد ( 262 ) ] 211
(28-08-2015، 0:31)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-08-2015، 0:28)❌fearless❌ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخور=|||
منظورم غذاست=||

ن من غذا نمیخوام 
لبنیاتی میخوام :77777777
م

م

ه

فرید بیا ب این اخطار بده._.
اون40%بسش نیس
امیر جونم تو ام یکم بده بن شه=V

(28-08-2015، 0:27)ƝAƲA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

سلام^___^

مامانش کجاس
شیر میخواد Angel

+
سلام

اوا تمساح عزيز پيامت اينجا هست كه هنوز

(28-08-2015، 0:29)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخور=|||
منظورم غذاست=||

ن من غذا نمیخوام 
من شفاعت ائمه رو میخوام 

مگ حرف بد زدم :|

چرا الکی ارسال منو نقل قول میکنین عوضش میکنین 
بی تربیتا -_-

از دست تو
 سپاس شده توسط ƝAƲA
آثار بجای مانده Angel
کاش همه می فهمیدن...
چ بحث مسخره ای   -_-
خدافظ 
 سپاس شده توسط ƝAƲA ، ÆҐÆŠĦ
ممد  ؟

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Mohammad 77
 سپاس شده توسط Mohammad 77
(28-08-2015، 0:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ بحث مسخره ای   -_-
خدافظ 

خودافظ تمساح جون
برو تو كرد كرگدن هاي رهبري حمله نكنن يه وخ Big Grin
(28-08-2015، 0:34)esiesi نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ بحث مسخره ای   -_-
خدافظ 

قهر کردی؟._.
ب ....بچه نداشتم-_-*
والا.-.

چ بحث مسخره ای   -_-
خدافظ 

خداحافظ
کاش همه می فهمیدن...
(28-08-2015، 0:36)❌fearless❌ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ بحث مسخره ای   -_-
خدافظ 

قهر کردی؟._.
ب ....بچه نداشتم-_-*
والا.-.

لقت :77777777777
فک کردی من ب خاطر حرفای شما میرم ؟
زارت :777777777777777

JEWELS

وانیلی 

Heart

بهترین برگیه ک تا حالا گرفتم 
 سپاس شده توسط ƝAƲA

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان