امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

(11-04-2014، 17:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـه جـز 3ـپـاس دادن کـاربـرد دیـگـه ای هـم داری عـایـا آقـای اِی؟!

مشکلی هس?.___.
آگهی
(11-04-2014، 17:28)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:25)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی بتمرگ ع.___.
مهراوع با Artisteer
البته نه زیاد

نع عزیزم بهترع برم اگع میخوای باهام بحرفی کارم داری بیا پ.خ

(11-04-2014، 17:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از این جَو زیاد خوشم نمیاد خدافض:|

اَ خـوداتـم بـاشـه!

بهتر یه صورتی کمتر

به سلامت

کی باشما بود اصن ؟ من گفتم امرو با کسی نمیخوام حرف بزنم غیر از مهتاب هومم-_-
ستییی کجااا من واس تو اومدم گفتگو بشینننننننننننننننننن>__<
بیا خوصوصی کارت دارم اینجا اعصابمو بهم میریزه|:
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 211

سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
زنه یه سیم کارت میخره میخواسته شوهرشو سورپرایز کنه، ازتو آشپزخونه به شوهرش اس میده :سلام عزیزم خوبی؟؟
شوهرش جواب میده :سلام گلم خودم بهت زنگ میزنم، الان عنتر خانم توآشپزخونه ست!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، bieber fan ، இFATEMEHஇ ، Magical Girl ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
اهورا زندسO___O
یکی خبر بدعO___o
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady
(11-04-2014، 17:25)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی بتمرگ ع.___.
مهراوع با Artisteer
البته نه زیاد

(11-04-2014، 17:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَ خـوداتـم بـاشـه!

بهتر یه صورتی کمتر

به سلامت

حتـی با مـن ؟|=
|:
 سپاس شده توسط pink lady
پیامک عشقولانه ی حیف نون ب دوس دخترش :
جارو برقیتم آشغال!!
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(11-04-2014، 17:28)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـه جـز 3ـپـاس دادن کـاربـرد دیـگـه ای هـم داری عـایـا آقـای اِی؟!

مشکلی هس?.___.
نـقـش بیخودی داری!
شـایدم اَ بـودن من اینجا ناراحتی
عزت زیاد!
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(11-04-2014، 17:28)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زنه یه سیم کارت میخره میخواسته شوهرشو سورپرایز کنه، ازتو آشپزخونه به شوهرش اس میده :سلام عزیزم خوبی؟؟
شوهرش جواب میده :سلام گلم خودم بهت زنگ میزنم، الان عنتر خانم توآشپزخونه ست!!

مرده به دیار باقی شتافت|:
خدا بیامرزتش-__-
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، Wєιяɗ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-04-2014، 17:28)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:28)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی بتمرگ ع.___.
مهراوع با Artisteer
البته نه زیاد

اَ خـوداتـم بـاشـه!

بهتر یه صورتی کمتر

به سلامت

ستییی کجااا من واس تو اومدم گفتگو بشینننننننننننننننننن>__<
بیا خوصوصی کارت دارم اینجا اعصابمو بهم میریزه|:
ok|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady
(11-04-2014، 17:29)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی بتمرگ ع.___.
مهراوع با Artisteer
البته نه زیاد

اَ خـوداتـم بـاشـه!

بهتر یه صورتی کمتر

به سلامت

حتـی با مـن ؟|=
کی گف تو هان هان^_^

تو عشق منی مگع میشع بگو ^_^
^__^

سپاس شده توسط இFATEMEHஇ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان