امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 2.78
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘

(21-10-2013، 19:32)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2013، 19:26)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2013، 19:22)ghazal.s نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
راستی پریا یکی تو انجمنه هر آواتاری تو میزاری,اونم میزاره...
میشناسیش؟؟؟؟

شی شی ^_^

نه تا حالا ندیدم لینک پروفایلشو بده

اون پریا رو گفتم....

اها ببشخید....

اه هیشکی نیس من رفتم بابا
↙گُــفـتـــــــ×ــــگـوے آزاد نــ×ــسخه پـَـنجـ~ــآهُ✘ 7↘ 210
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
آگهی
هوس کردم بازم امشب... زیر بـــــــــــارون... تو خیابون...
.
.
.
یکیو بگیرم لتوپار کنم....!!! Angel
 سپاس شده توسط сÜтε Đévìł ツ
(21-10-2013، 19:31)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2013، 19:29)andrew. . نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2013، 19:25)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2013، 19:22)andrew. . نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2013، 19:19)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو اره ما ها شکمو نیستیم
ولی به غذامون و کیفیتش اهمیت میدیم
 ما یه فامیل داریم اونجا انقده تعارف میکنه اشک ادمو در میاره ......شما هم اونجوری هستید؟
خو هر جور ادمی تو هر شهر پیدا میشه درکل ادامای تعارفیی نیستیم
 چه خبرا علی دایی چطوره؟
خخخخخخخخخخخخخخ من چه بدونم اخه مگه پسر خالمهBig GrinBig GrinBig Grin

من رفتم خودافیز مواظب خودتون باشین سرما نخورین اخه پاییزهBig Grin
 سپاس شده توسط Shadow of Death
نقل قول: کیا؟؟؟؟!!!!

زیاد مهم نیست ولشون کن

برو اینجا حالشو ببر

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=65231
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، сÜтε Đévìł ツ
(21-10-2013، 19:25)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من ی بار دیدم چیا ک نمیگفتید ! :|
اصن نباید شما دوتا رو دو دیقه تنها گذاشت :|

منو ماکان؟مگه یاهو تلفنو گرفتن؟شما کی هستی؟HuhHuhConfusedConfused

خو همون !
خجالت نمیکشید با وجود پ.خ .. تلفن و یاهو و هزار تا سایته دیگه میای تو گ.آ همچین حرفایی میزنید ؟
(21-10-2013، 19:35)andrew. . نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2013، 19:31)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2013، 19:29)andrew. . نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2013، 19:25)par par نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(21-10-2013، 19:22)andrew. . نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ما یه فامیل داریم اونجا انقده تعارف میکنه اشک ادمو در میاره ......شما هم اونجوری هستید؟
خو هر جور ادمی تو هر شهر پیدا میشه درکل ادامای تعارفیی نیستیم
 چه خبرا علی دایی چطوره؟
خخخخخخخخخخخخخخ من چه بدونم اخه مگه پسر خالمهBig GrinBig GrinBig Grin

من رفتم خودافیز مواظب خودتون باشین سرما نخورین اخه پاییزهBig Grin

باشه
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
نقل قول: خو همون !
خجالت نمیکشید با وجود پ.خ .. تلفن و یاهو و هزار تا سایته دیگه میای تو گ.آ همچین حرفایی میزنید ؟

این چی میگه؟25r3025r30
Channel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، .. ReZa ..
آقا ..... کی اینجا چششاش سگ داره؟!!!Big Grin
(21-10-2013، 19:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چی میگه؟25r3025r30

حقیقت :|
(21-10-2013، 19:38)happy girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این چی میگه؟25r3025r30
 شیوا از دست رفت....!Smile
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان