25-07-2015، 18:21
(25-07-2015، 18:18)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 18:16)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اخر هفته ها
(25-07-2015، 18:10)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 18:08)~ChaRizMa~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.گرفتم :|
(25-07-2015، 18:06)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نباید رد تایید کرد
اوفف ._. ..
آخرین ارسال یه موضوع تازه اسپم باشه باید رد تاییدش کرد .. ؟
زیر دیپلم بحرف :|
انقدر فرید چیز میزای جور وا جور بهم گفت خنگ شدم :| !
باید منتظر بمونی بعدش ی نفر دیگه ی حرفی بزنه
ی بار دیگه سوال کنی اخطار میدم-_-
:}
یعنی یه نفر توی یه موضوع ( هرچی باشه یا تازه باشه ؟ :| مگه شیره ؟ :|||| )
یه اسپم بده نباید رد تایید کرد .. :|
بعد یه نفر دیگه میاد یه اسپم میده هردوتاشون ُ پاک میکنیم ؟ :||||
یا غلط گفتم ؟ :||
انگار دارن ازم امتحان ریاضی میگیرن !:|||
(25-07-2015، 18:10)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خسته نباشی :|
(25-07-2015، 18:08)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
یه جوری به هم دیگه میگن :
سارا ^_^ ..
پاری ^_^
انگار صد ساله همدیگرو ندیدن :| !
از ظُـهـر نـحـرفـیـدیـمـ |:
منم تازه با پاری حرف زدم راضیش کردم بیاد ! :||
خُ مـا تـو تـل زیـاد مـیـحـرفـیـمـ ._.
(25-07-2015، 18:11)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(25-07-2015، 18:06)✘sArA✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا که فکرمیکنم بابام خیلی دختر ذلیله
(25-07-2015، 18:04)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سارا ^_^
بابات خرید بازیو ؟ :V
لایـک کُـن ._.
نـه بـــــی شُـعـور -_-
بـه جـاش رفـتـه فـیـلـمـ گُـرگُ مـیـشُ سـفـارش داده |:
بـعـد 1 سـال کـه دارمـ مـیـگـمـ |:
من تو کال اف دیوتی مرحله هفتمش گیرکردم ارور میداد بابامومجبور کردم یه کاریش کنه زنگ زد به پشتیبانیش الانم که بازیمو تموم کردم^_^*
برو بیرون با بابات بهش بگو Call of duty modern warfare3یا 2شو بگیره برات ._. توپیشش باشی مجبور میشه بگیره
کـی مـن بـاش بـرمـ بـیـرون .. |:
اصـن پـایـه نـیـس -_-