امتیاز موضوع:
  • 11 رأی - میانگین امتیازات: 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】

بـه جـز 3ـپـاس دادن کـاربـرد دیـگـه ای هـم داری عـایـا آقـای اِی؟!
آگهی
(11-04-2014، 17:18)ï Ðöñ† wåññå Ðïê نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه یارو از پدرش مي‌پرسه: بابا، ماه نزديك‌تره يا اصفهان؟ یارو ميزنه پس گردنش و ميگه: آخه پدرسگ، معلومه ديگه، مگه تو از اينجا ميتوني اصفهان رو ببيني:|

مـن اینو نفهمیـدم .. ||=
|:
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê ، pink lady
(11-04-2014، 17:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از این جَو زیاد خوشم نمیاد خدافض:|

اَ خـوداتـم بـاشـه!

بهتر یه صورتی کمتر

به سلامت
ستی بتمرگ ع.___.
مهراوع با Artisteer
البته نه زیاد
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(11-04-2014، 17:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی بتمرگ ع.___.
مهراوع با Artisteer
البته نه زیاد

نع عزیزم بهترع برم اگع میخوای باهام بحرفی کارم داری بیا پ.خ

(11-04-2014، 17:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:21)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اَ خـوداتـم بـاشـه!

بهتر یه صورتی کمتر

به سلامت

کی باشما بود اصن ؟ من گفتم امرو با کسی نمیخوام حرف بزنم غیر از مهتاب هومم-_-
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【107】 210

سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Wєιяɗ
پسر به دختر: ديگه تموم شد !

دختر: به همين زودي عوضي؟ ميدونستم اينقدر پستي، واسه همين با 3 تا از دوستات بودم ...!!!

پسر:من فيلمو گفتم

دختر:اه ببخشيد شوخي کردم

پسر:خفه شو!!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
هوعی ،_،
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ï Ðöñ'† wåññå Ðïê
اَه اینقد ویرایش زدم خراب شد که|:
(11-04-2014، 17:26)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:25)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-04-2014، 17:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='pink lady' pid='1777601' dateline='1397226118']

اَ خـوداتـم بـاشـه!

بهتر یه صورتی کمتر

به سلامت

هـر کاری میخوای بکن !!

خدافظی کردی جوابتو دادم!!
اهان |:
خیلی ممنون|:
^__^

(11-04-2014، 17:25)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی بتمرگ ع.___.
مهراوع با Artisteer
البته نه زیاد

نع عزیزم بهترع برم اگع میخوای باهام بحرفی کارم داری بیا پ.خ

اَ خـوداتـم بـاشـه!

بهتر یه صورتی کمتر

به سلامت

ستییی کجااا من واس تو اومدم گفتگو بشینننننننننننننننننن>__<
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط pink lady

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان