09-10-2015، 18:26
(09-10-2015، 18:18)эмiя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-10-2015، 16:27)shadi♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-10-2015، 16:02)эмiя نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
به نظره من بهتره که مدیر هارو هر 4 ماه یک بار عوض کنن تا بعد بین مدیر های انتخاب شده یک رای گیری گذاشته بشه و کاربرا خودشون بتونن مدیر رو انتخاب کنن اینجوری خیلی خوب میشه
سلام .
اینجوری که شما میگین اصلا منطقی نیست و فکر نکنم همچین تغییری ایجاد بشه ..
یک سری معیار ها برای انتخاب مدیر هست که کاربران عادی از اونها خبر ندارن پس نمیتونن درست تصمیم گیری کنن .
انتخاب مدیر باید بر عهده ی مدیریت ارشد و تیم مدیریت سایت باشه تا با توجه به مسائل خاص و متنوعی مدیران رو انتخاب کنن . مطمئن باشید تیم مدیریت به نظر کاربران هم در مورد کاندیدای مدیریت توجه میکنن و از تمام زوایا به داوطلبان نگاه میکنن و خیلی دقیق اونا رو انتخاب میکنن .. جای نگرانی ای وجود نداره !
با سپاس ..
خوب اینی که شما میگید درست اما به نظر من این درست نیست که همیشه یک نفر مدیر باشه و حتما کاربرای دیگه ای هم هستند که توانایی هاشون خیلی بیش تر باشه
حرف شما متین ، ولی من کی همچین حرفی زدم ؟
همیشه یک نفر مدیر نیست . تیم مدیریت انجمن رو نگاه کنید ؛ کلی مدیر داریم و بازم در اینده اگر انجمنی نیاز به مدیر داشت حتما میگیریم . کاربرانی که توانا باشن اول نویسنده میشن و بعد از اینکه لیاقتشون رو ثابت کنن حتما به تیم مدیریت افزوده میشن و این روال عادی و همیشگی انجمنه !