امتیاز موضوع:
  • 8 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14

(23-10-2014، 22:03)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 21:59)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 21:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااایی ._.

یاد خودم اُفتادم ._.

چقدم تعداشون زیادععع ^_^

همکارای جدید .-.

چقدر صابر بهت پول داده ..

تا حرص آیسانو دراری !؟

._.

من برای چی باید حرص آیسانو در بیارم ؟ >_<

اصلا خفه میشم :|

مگه من گفتم خفه شو |:

وقت حفظ آبرو کُن .. !

آیسان بچه دو ساله اینجا عضوه

رنگش تبدیل به زرد هم نشده ._.
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
آگهی
تا سه میشمرم بعدش چشماتون گرد میشه!خخخخ
من خیلی دوست دارم بن شم برای همین ترسی هم ازش ندارم
فاطمه رمز اکانتمو بدم بهت چند روز واسم موضوع میزنی تو موسیقی؟
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(23-10-2014، 22:03)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عزیز من مگه ده بار نگفتم هنوز مدیرا رو نرفتیم سره بحثش ها؟

مگه نگفتم صبر کنید؟شما الان اینطوری میکنید دوروز دیگه مدیر بشی از اونا میشی که دم به دقیقه اخطار الکی میده 

کی تو گفتگو مدیر شده که شما دیدی؟
چرا گفتی...ولی من دیگه نمیتونم صبر کنم ..

دفعه قبل که امیدوار کردین ادمو یهو همه ریختین تو پروفم انتخاب شدم اصن بعد واس گ.آ مدیر نگرفتین ..

من نمیتونم خب منکه نگفتم واس گ.آ الان مدیر انتخاب شده

من نت ندارم...امسال نمیتونم داشته باشم درسام سنگینن خُ ..

نمیشم....نمیخوامم مخم درگیر شه ک همش فکر این باشم ک مدیر میشم یا ...یا ی وخ برکنار نشم..

برکنارم کنین
(23-10-2014، 22:05)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 22:01)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیایش -__-

ینـی نبینمت -_-

الان اینجا بودا تا اومدم رف -_-
دیوث
دارم میرم خونه مامان بزرگم
من الان یادم افتاد ((:
|:
(23-10-2014، 21:53)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزرگان رنگ عوض نمیکنن .. !

بلکه مانند قدیم همان آبی چو دریا هستند :hiccp:

جملاتی گران بها از سروش |:

| :hiccp: | احسنت !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe چت ړۅ(²)Ґ vêr§ïöñ²14 208
 سپاس شده توسط S R U H
(23-10-2014، 22:03)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 21:59)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 21:55)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 21:52)~ُُBön َBáŠŦ~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 21:49)இFATEMEHஇ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(:

علیک !!

سلآم :}

دلمـون برات تنگــ شده بود -__-
|:

مگه منو میشناسی ؟\:
کصـافت -___-

دهن منو باز میکنه ...

ایمــانم -_-
D: جــــدی؟؟؟

پَ اون یکی اکنتت چی شد؟؟ چرا با اینی ؟

عاغا من دوباره الان هنگ میکنم
هـعی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
!~IмДи~!

خـدا اونایی که پیش صابر زیرآبمو زدنو لعنت کنه -__-

اخطارم شده بود 2 ماه رفتن بهش گفتن فلان فلان . بعد دوباره همیشگی کرد محرومیت رو -____-
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، an idiot
(23-10-2014، 22:06)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بنظرت زرنگ تر از شما نبودن؟دوره قبل یکی بخاطر همین مدیر نشد:cool:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(23-10-2014، 22:06)Adl!g+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من ؟؟؟؟
|:
(23-10-2014، 22:00)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 21:56)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 21:55)ss.mu نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(23-10-2014، 21:53)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزرگان رنگ عوض نمیکنن .. !

بلکه مانند قدیم همان آبی چو دریا هستند :hiccp:

جملاتی گران بها از سروش |:
مخاطب کیست؟ خودتون  یا مخاطب خــــــــــــــاص؟

معلوم نیست .. !

من عقده ندارم |:

من خودم از امیررضا پرسیدم

گفتم نویسنده بشی چی میشه ..

گفت وقت رنگت عوض میشه !

همین ._.
داداش من خودم تا اخر خط رفتم
نویسنده ی خبر ها بودم
مدیر ازمایشی خبر ها بودم
مدیر  خبر ها ورزش دوتا انجمن دیگه هم بودم الان هم ابی هستم

موضوع ازکجآ میآوردی ؟

من پدرم دراومد آخرم 4 صفحه بیشتر نشد -__-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 10 مهمان