امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】

Rainbow 
(27-03-2014، 19:24)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:22)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد گف هلن بره *جUndecided

بره گمشه هر** وللش از اواتارا خوشت اومد؟!
اواتارم خودت دادی خوشم اومده.
ازاین مدلا داری که یه دختر تنهاست؟
گـُـفـتـُـــگـوےِ آزاد 【97】 206

سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، இFATEMEHஇ
آگهی
کیا هستن?
مهرآوه
اتوسا
هلن
رضا
هع:]
سلام
 سپاس شده توسط ツClas$i☪ J☯ ツ ، .. ReZa .. ، இFATEMEHஇ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(27-03-2014، 19:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهترع که تا اون روی منو بالا نیاومده هیشکی گــوه نخوره.. من خودم داغونم کسیم حرف بزنه ب یه چیزی میکشونمش.. هلن غیبت کن تو پ.خ ..
میدونی اعصاب این چیزارو ندارم ..
ایسانم از اون روی من براتون تریف کرده..

اتفاقا من هیچ وقت از غیبت خوشم نمیاد اما عسیسم
عوض عوض داره گله ندارع
اینو به رژلب بد رنگ بگو
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(27-03-2014، 19:22)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:21)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام هلن عزیزم:bighug:

تا توگفتی روژینا رفت
ماه تولدت کیه؟

آرع فقط بلده مث سوسکا قایم شه -__-
بهش حرفایی که زدم همشو گفتی؟

(27-03-2014، 19:20)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من همونم که یه روز...
تو همونی که یه روز...
ما همونیم که یه روز...

مهی عشخم!
چطوری تو؟!خیلی وقته نیستی!
امضاتو خیلی دوس دارم =))
آه هلن!!!
هوووم!به دلایل شخصی نبودم...!
امضام چیه؟
امضام کودوم بود؟؟؟
آها!!!
لطف داری
(27-03-2014، 19:27)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا هستن?
مهرآوه
اتوسا
هلن
رضا
هع:]
سلام

سلـام Big Grin
 سپاس شده توسط .. ReZa .. ، இFATEMEHஇ
(27-03-2014، 19:26)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:24)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:21)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:19)Reza shottgunner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:15)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هـــَمـــیــنـــه..

همـــه چی سفیــد سیـــاست ...
چیــــــــــزی رنگیـــــــــــ نیس ...؟؟؟؟ عایــا ؟؟
چرا رنگیه رنگ عن..=/
بازمـــ تو با یه جســم لشـــ و بیــحال ...
دوباره رنگــ پوســتت شده مثــــه گچـــ دیــوار ؟؟
اره باو..
زد بازی ..
پیشرو..
اصن بینام..
نـــه نـــه ...
فقط یـــاس و حصـــین ...
بقیــه رو بریز تو توالت...
سیـــفونو بکـــــــش ...Big Grin
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
گذاشتم.
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ
(27-03-2014، 19:26)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:24)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:22)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد گف هلن بره *جUndecided

بره گمشه هر** وللش از اواتارا خوشت اومد؟!
اواتارم خودت دادی خوشم اومده.
ازاین مدلا داری که یه دختر تنهاست؟

باش بزار بگردم

(27-03-2014، 19:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نمیدونم هلن
نبودم چی شدع مگع ؟

هیچی وللش از اون اواتارا خوشت امد؟

(27-03-2014، 19:25)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هلن ماه تودت کیه؟Blush

تیرBig Grin
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، Dead Silence
خب عینکتو بردارببینیم قیافتو:cool:

(27-03-2014، 19:27)helenpak نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(27-03-2014، 19:24)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهترع که تا اون روی منو بالا نیاومده هیشکی گــوه نخوره..  من خودم  داغونم کسیم حرف بزنه ب یه چیزی میکشونمش.. هلن غیبت کن تو پ.خ ..
میدونی اعصاب این چیزارو ندارم ..
ایسانم از اون روی من براتون تریف کرده..

اتفاقا من هیچ وقت از غیبت خوشم نمیاد اما عسیسم
عوض عوض داره گله ندارع
اینو به رژلب بد رنگ بگو
عسیسم بی عسیسم
دوستیمون به کنار
حق نداری جلومن به کسی توهین کنی..
من پیام رسان یاهو نیسم گفم که بدونی سربه سرم نزار الان که بد میشع رو مودم بــ**ری*ن*م به یه نفر
و صد البته دوس ندارم تو باشی
خو از من دور شو کلا امروز فردا هر وقت.. که اینطوری سگم..!
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط இFATEMEHஇ ، ツClas$i☪ J☯ ツ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان