امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد ((نسخه 252))

(31-07-2015، 22:54)omidcr7 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ناموسا این عکس چندتا سپاس میخواد؟

اقا بحث سیاسی نکنید
گفتگوی آزاد ((نسخه 252)) 206
 سپاس شده توسط ☮ VENOM VΛDΞR ☮ ، FARID.SHOMPET
آگهی
(31-07-2015، 22:55)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:52)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:49)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این دُخترا موجودات عجیبین‎:|‎!

اره دست موزی خان دوم رو از پشت بسته اند
کلا درون انها نوعی نطنز یا فوردو یا .... اراکی نهفته که هر چند یک بار ازانس باید بیاد ببینه چیکار میکنن

من حوصله بحث با تو رو ندارم
برو با بزرگترت بیا
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
نقل قول:
این حرفت یعنی شعور ما نمیرسه ب درک فیلم؟!
با عرض پوزش بله!
Liberal Arts
برو ببین اگه فکر میکنی درکش میکنی حتما. چون ساختار فیلم برای ادمای معمولی خسته کنندس.
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط ☮ VENOM VΛDΞR ☮
(31-07-2015، 22:56)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:55)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:52)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:49)not نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلا درون انها نوعی نطنز یا فوردو یا .... اراکی نهفته که هر چند یک بار ازانس باید بیاد ببینه چیکار میکنن

برو با بزرگترت بیا
چشم  عموجان

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
 سپاس شده توسط ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
(31-07-2015، 22:53)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد راحت بحثو تونستم عوض کنم cof

اهورا اخرین بازی ای ک کردی چی بود ؟

فارکرای .. تمومش نکردم هنوز !
 سپاس شده توسط Mason ، ◄Iяαи►
یه فیلم بگین سفارش بدم.-.
از بین:
1-spy
2- the drop
3-john wick
4-notebook
?
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، ◄Iяαи►
(31-07-2015، 22:54)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:52)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:49)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:47)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا فرید مستر نوبادی رو از کجا دیدی؟؟؟؟

سینما های سراسر ایران!  Big Grin

این فیلمو یکی برام ریخت و گفت دیدت رو نسبت به زندگی عوض میکنه. منم یک شب گذاشتم دیدم چند وقت پیش و کلا نابود شدم رفت!

تو دیدیش؟نه .... اقا بریم دانلودش کنیم
من فیلمهایه درام یا معنیدار رو خیلی دوست دارم میدونی خیلی باحال جالب من یک فیلم ایرانی دیدم اسمش خیلی دور خیلی نزدیک بود داستان جالبی داشت
فکر کنم اقای هیچکس هم خیلی قشنگ باشه من میرم دانلودش میکنم بعدن

(31-07-2015، 22:47)exanimate نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اندازه کل جلد فیلمایی که دیدین رو هم به چند متر میرسه  ؟ cof

من که زیاد فیلمی نیستم ولی مگه تو هنوز فیلما رو سی دی ای می خری؟

چند سالته؟ کتاب می خونی؟ اخه این دو تا خیلی تاثییر داره تو رک این فیلم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=237324
با منی اقا فرید؟؟؟

? WHAT YOU KNOW ABOUT LOVE

? WHAT YOU KNOW ABOUT LIFE

? WHAT YOU KNOW ABOUT BLOOD
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET
(31-07-2015، 22:57)lloc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(31-07-2015، 22:56)ภครเ๓ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو با بزرگترت بیا
چشم  عموجان

دقت کن
اسمم نسیمه
پس عموت نیستم
و نمی تونم باشم
 سپاس شده توسط ᕮᒪᗩᖺᙓᖺ2000
(31-07-2015، 22:57)F A R I D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
این حرفت یعنی شعور ما نمیرسه ب درک فیلم؟!
با عرض پوزش بله!
Liberal Arts
برو ببین اگه فکر میکنی درکش میکنی حتما. چون ساختار فیلم برای ادمای معمولی خسته کنندس.

ببخشید ما مثه شما خاص نیستیم((:
 سپاس شده توسط FARID.SHOMPET ، Mason
نقل قول:
شرمنده اینترنت نامحدود ندارم .. ویدئو کلوپ پاتوقمه کلا .. ( ویدئو کلوپای اینجا اینجا عین تهران نی .. فکر بد نکنین :| )
من از دوستام میگیرم  p345
اگر اینجا قدیمی هستی و دوست داری یک گفتگو عجیب 
درباره گذشته و حال داشته باشی، راه‌های ارتباطی رو گذاشتم پروفایل!

سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان