06-03-2014، 20:31
(06-03-2014، 20:30)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ممد نبودی ببینی شهر آزاد گشته
خون یارانت پرثمر گشته :|
علی کوچولو، یک مرده کوچک ، باباش رفته به جبه خدا نگهدار :|
من به صدات حتی نگات عادت کردم و می میرم برات :|
دختر بندری، تو مال منی/ میمیرُم به کسی، لبخند بزنی:|
هنوز وقتی میاد بارون با اینکه چتر دارم خیسم چون از اینکه پیشم نیستی تو بارون اشک می ریزم :|
مرغ سحر ناله سر کن/ جان مرا تازه تر کن
(06-03-2014، 20:30)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:26)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:23)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(06-03-2014، 20:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آمریکا آمریکا مرگ به نیرنگ تو ، خون جوانان ما می چکد از چنگ تو
عین این شعر با کمی تغییر برای خاله الکسیس هم گفته شده که از بیان آن معذوریم:|
ممد نبودی ببینی شهر آزاد گشته
خون یارانت پرثمر گشته :|
علی کوچولو، یک مرده کوچک ، باباش رفته به جبه خدا نگهدار :|
من به صدات حتی نگات عادت کردم و می میرم برات :|
دختر بندری، تو مال منی/ میمیرُم به کسی، لبخند بزنی:|
الان Motrebane Mihan Foroosh میچسبه
من برم بای |:
[/quote]
دقیقا. واسه همین اندی رو باید ....... لیلا فروهرو خواهرشو ..........
[/quote]
گریه نکن عزیزم گل پسر عزیزم (: