12-06-2017، 16:13
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-06-2017، 16:15، توسط -Demoniac-.)
(12-06-2017، 16:07)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.پارتی بازی قبول نيس -_-
(12-06-2017، 16:03)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 15:57)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 15:53)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
باشه :| ایندفعه تایید میکنه :/
عع :/ مشکل مشترک داشتین ? :|
خب من حرفی ندارم ._.
نميكنه :|
يجورايي...مشكل كه نه..يجورايي اسمشو ميش گذاشت دغدغه..
من با همه خوبم..با همه هم روابطم خوب و دوستانس..
اما خوب خيليا هم هستن مشكل دارن ديگ..
دست ما كه نيس..
فقط بايد خنديد و رد شد از كنار اين افراد (:
میکنه خودش بهم سپاس داد :|
آفرین خوب باش ._.
میدونی تو يذرم .. ن یه مقداری حساسی :/
زود بهت بر میخوره :|
نباید این طوری باشی چون زیاد ضربه میخوری بعدا ._.
اون موقع من بهش چيزي نگفتم..بش بگم دختر حرف گوش كنيه به حرف من ميكنه![]()
اين ويژگيمه عيب نيس..!!
به هرحال من اينطوريم ديگ..خيلي حساس شايد..!!
زنده باد اشتباه خوب من (:
(12-06-2017، 16:06)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.عادت داري حاشيه بسازي
(12-06-2017، 16:01)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نمیدونم :/
(12-06-2017، 15:42)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(12-06-2017، 15:40)-Demoniac- نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مامان پاندا نمیتونه بیاد :|
درضمن اگه مدیرا باهم مشکل یا اختلافي دارن ب من و تو مربوط نمیشه ._.
پس بهتره وارد داستاناشون نشیم D=
اوندفعه كه پاندا رو تاييد نكرد : )
+
درسا جان حتما من و شيوا يه چيزي رو ميدونيم كه راجبش بحث ميكنيم ديگ o__o
داستانش فرق داره (:
(12-06-2017، 15:41)| мιѕѕ нelια | نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
The End (:
نامادريه (:
هـآی (:
+ من نامادری شیوآم .. ننه اصلیش کیه ؟ D:
ولی این کوروشو نازنین جون خیلی مشکوک ميزنن![]()
دوستمه مث تو :||
اشتباهت گند میزنه ب زندگیت بعدا (:
ن آخه خیلی پيگيرته :V
میاد گفت و گو سراغتو ميگيره :>
باهم تو پ.خ چت میکنین :>
اینا همه علاعمه :|
(12-06-2017، 16:11)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اواتار ک جنسيتو تعیین نميکنه ._.
ɪnτersτellαr دخترره؟؟!!!
يا امام حصين ( ر_ح )
اون دوست عزيز ديگ رو ميدونستم ولي اينو نه..!!
از اين به بعد سعي ميكنم مشكلات انجمن رو با شيوا بيشتر درميون بزارم :||