(10-09-2015، 18:06)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 18:04)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 18:03)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 18:02)ღBeauty G!Яlღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 17:59)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من چند بار بگم شل میام و فلش نمیام ؟؟؟؟؟؟؟ :|
والا من تو ترکم :> !
فلشم باید بمونی -_-*!
من تو ترکم:|
سال بعد با معدل 20 میام خدمتتون D:
(10-09-2015، 17:59)мøяνα.għ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-09-2015، 17:57)✘ Aυтυмη Pяιηcєѕѕ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نصف بچه ها دارن بخاطر فرید میرن ! مدرسه ..
چرا بخاطر فرید؟؟
فرید یه سری کار براش پیش اومده و گفته که دیگه نمیتونه بیاد:|
امروز اومد و خدافظی کرد !
ازمن یادبگیر 19.93شدم معدل امسالو هم ترم اول هم دوم !
چطووووووووووووووووووری ؟ :229:
من هروقت آن بودم تو آنلاین بودی که:||||||||||||||||||||||||:
بالای19گرفتم ردیف سوم کامپیوتربم 20داد غیرورزش
بعد بیایدبگید کامپیوتربده^_^*
(10-09-2015، 18:11)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اگه قرار باشه کل مدیرا برن منم میرم
نه -_-
حداقل تو قدیمی توبمون