امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■

راحت باشید گایز ((:
مدیر بخش منم بن نمیشید Big Grin
فقط یکی اون پفیلا رو بده اینور من نگا کنم :hiccp:
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Aiden Pearce ، Son of anarchy
آگهی
(26-10-2015، 21:27)ḲℑℳℐÅ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بای شاید باز اومدم

به سلامت:|

(26-10-2015، 21:28)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2015، 21:26)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمت از این ویوروس جدیدا گرفتی؟
پدرهامروز هرکیو دیدم مریض بود خدا بهم رحم کنه .. :ngh:

پدره منو که در آورده  Big Grin

+

شمآ ؟
نمیشناسید ولی من تا حدودی میشناسم-__-
ارش هستم 23 بندر عباس:|

(26-10-2015، 21:28)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راحت باشید گایز ((:
مدیر بخش منم بن نمیشید Big Grin
فقط یکی اون پفیلا رو بده اینور من نگا کنم :hiccp:

اهورا ماجرا چیز دیگه ایه:||||||||
نمیخوام کسی ناراحت شه بیخی سعی میکنم کنترل کنم خودمو :angry2:
بیا اینارو با فیلم بخور(._.)=====+چس فیل:|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■ 201

پفیلام رسید :v

1
2
3
Big Grin
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Aiden Pearce ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Son of anarchy
امروز معلم عربيمو تو خيابون دیدم/:

جنون تمام وجودمو گرفت'_'
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Aiden Pearce ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
گفت و گو واسم باز نمیشه |: 
سپاس بعدا میدم |: 
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Son of anarchy ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(26-10-2015، 21:32)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پفیلام رسید :v

1
2
3
Big Grin
دزدیدمش(.__.)=====+پفیلا:|

(26-10-2015، 21:32)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنون تمام وجودمو گرفت'_'

اهورا زنگ بزن امین اباد اینو ببرن:|
این دیدنی تره:|
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(26-10-2015، 21:32)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنون تمام وجودمو گرفت'_'

از معلم عربی میترسی؟■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■ 201
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Son of anarchy ، Aiden Pearce
(26-10-2015، 21:35)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جنون تمام وجودمو گرفت'_'

از معلم عربی میترسی؟■ گــفـتـگوی آزاد نسخه 276 ■ 201

اون ی حرومزاده ب تمام معناس /:

ی کاری کرد دیگه مدرسه رو ببوسم بزارم کنار
 سپاس شده توسط ÆҐÆŠĦ ، Aiden Pearce ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
(26-10-2015، 21:23)☠☠†§Gнö☠☠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2015، 21:22)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

چطوری؟ /:
داش حمید خودم :V
شکر تو چی ؟ 
(26-10-2015، 21:24)×WrOnG TuRn× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2015، 21:22)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 

سلام دادا ..
سلام داشم (:
(26-10-2015، 21:24)AFSORDE نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود 
سلام
چطوری؟:|
شکر 
توچی ؟ 
(26-10-2015، 21:25)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2015، 21:23)Aiden Pearce نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-10-2015، 21:23)Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره همون احمدرضام...

به چطوری مشتی ؟

قربونت ! سرمآ خوردم حال ندارم !

شما خوبی ؟  Angel

منم همینطور 
گلوم مث سگ درد میکنه
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ÆҐÆŠĦ ، Son of anarchy ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
چرا ازم خوشت نمیآد خو :|

اوووف نگو من پآره شدم این سه روزی
 سپاس شده توسط Son of anarchy ، Aiden Pearce

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  هستی نیستی {نسخه 2}
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}
  فکر میکنی نفر قبلی چند درصد دوست داره؟ نسخه ۳
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 175 مهمان