امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتوگوی آزاد 157(2 )ஜ۩۩ஜ

(02-07-2014، 8:49)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیی..سکوت من سرشار از فوش اصد ._. !

یکیشو به زبان بیار تا سکوت بعدی ما پس از محرومیتت باشد ..

ترجیح میدم تو دلم بگم .-.
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †
آگهی
اواترم رو میبیند جلویی منم
پشتیه هم محسن کلنگ:|
(02-07-2014، 8:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بخورش :|
رکی ^_^ !

فرشته ی نجات من ._.

فاطی ^_^*

من حوری بهشتی می باشم *._.*

فاطی باز دوبار من و احمت نبودیم ..

جلو سه تا پسر دستتو کردی تو شلوارت ؟ :|
تُ حوری باشی چی میشه :|

O_o ؟! ..

افتراس -_- (نمیدونم درست نوشتم یا نه:|)
 سپاس شده توسط ERF@N ، † αƖιєη †
(02-07-2014، 8:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادمه عرفان خیلی وقت پیش ک تبلیغ کرده بودم منو محروم کرده بود
ب دلیل خر خودتی کره خر برا بچه گیاته:|Big GrinBig Grin
بسیرا تاثیرگذار بودTongue

با همون جمله آدمت کردم:|
 سپاس شده توسط Wanton ، tyjtfhdhr
(02-07-2014، 8:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:44)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:40)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اواتار ایمان جاسم بربریه؟Angry

اه اه چه قدر بی ادب داریم:|

ما دخترا همینیم دیگه ._.

شما پسرا بهم ادب یاد بدین ._.

:|||

پسرها وقتی فحش میدن قابل تحمله ولی دخترا بعضی موقع ها یه چیزلیی میگن که فکت باز می‌مونه!!

:|

دارم ب خودم افتخار میکنم :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
الان منو بینگ تو سایتم تنهاییم
برم مخشو بزنمBig Grin

(02-07-2014، 8:54)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:50)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یادمه عرفان خیلی وقت پیش ک تبلیغ کرده بودم منو محروم کرده بود
ب دلیل خر خودتی کره خر برا بچه گیاته:|Big GrinBig Grin
بسیرا تاثیرگذار بودTongue

با همون جمله آدمت کردم:|

دیگه از اون موق تبلیغ نکردمBig GrinBig Grin
چوب استاد گله
هرکی نخوره خله؟
مث محسنBig Grin
(02-07-2014، 8:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم مخشو بزنمBig Grin

اون سایت واسه توئه ؟
اینقدر تبلیغ نکنید توی سایت من :|
 سپاس شده توسط ERF@N
(02-07-2014، 8:54)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:46)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه اه چه قدر بی ادب داریم:|

ما دخترا همینیم دیگه ._.

شما پسرا بهم ادب یاد بدین ._.

:|||

پسرها وقتی فحش میدن قابل تحمله ولی دخترا بعضی موقع ها یه چیزلیی میگن که فکت باز می‌مونه!!

دارم ب خودم افتخار میکنم :|
فحش افتخار نداره!
(02-07-2014، 8:55)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:54)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برم مخشو بزنمBig Grin

اون سایت واسه توئه ؟
اینقدر تبلیغ نکنید توی سایت من :|

تو خصوصی ک نمیشد مجبور شدم برم تو جت:|
بن شدم
(02-07-2014، 8:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:50)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مجبوره تو کاری ک بش مربوط نی دخالت کنه؟
منظورش رو کار ندارم

جدی نگیر !
روزانه خیلی از این سری شوخیا داریم !

گرچه من خودم از اون بدترمDodgyDodgy

نه جونه بیا منم بخور ..! O_O

(02-07-2014، 8:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:51)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(02-07-2014، 8:45)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رکی ^_^ !

فرشته ی نجات من ._.

فاطی ^_^*

من حوری بهشتی می باشم *._.*

فاطی باز دوبار من و احمت نبودیم ..

جلو سه تا پسر دستتو کردی تو شلوارت ؟ :|
تُ حوری باشی چی میشه :|

O_o ؟! ..

افتراس -_- (نمیدونم درست نوشتم یا نه:|)

اینی که گفتی یعنی چی ؟ :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان