(09-08-2021، 12:54)Alien نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2021، 12:54)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عا
میشه اسمشو بدونم؟
حسن علی
بابا شاید اصلا اخلاقامون بهم نخورد
شاید از من خوشش نیومددد
(09-08-2021، 12:57)itinamk نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(09-08-2021، 12:43)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو چرا دیگه به من صبح بخیر نمیگی ؟ >.<
خدا نکنه >.<
من خوبم امروز . از دیروز بهترم
حوصلم فقط سر میره هی
چه خبرا؟ چی کار میکنی سرت گرم شه؟
سر کار رفتی ؟
خداروشکر
ارهه توی همون مغازه که گفتم بهم گفت از اول شهریور بیا دیگه
دیروز هپیو (سگم)برده بودم پارک بعد نمیدونم چی رفته تو دستش شبیهه تیغ میمونه): اصلا نمیتونه راه بره قرار شد شب ببرمش عمل اینا کنه):
وااااییییی O.O الهی بگردمممم
زود خوب میشه ناراحت نباش ):
(09-08-2021، 13:04)ɱơཞɖɛɱơɬɛɧąཞɛƙ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من بیشترررر تَر
(09-08-2021، 12:39)*VENUS* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
منم با تو قهرم >.<
صبح بخیررر
چطوری ؟
تینا خوشگله چطوره؟
شک داری ؟
من خیلی دوست دارم جوجه ی من ^^
اصلا ولي من خيلي دوست دارم