امتیاز موضوع:
  • 33 رأی - میانگین امتیازات: 4.3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ششمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)

من میخوام رکورد بزنم وقت هست هنوز یا نه؟؟؟؟؟DodgyDodgyDodgy
 سپاس شده توسط ارمين2012
آگهی
رکورد شرکت کنندگان تا این لحظه:

--mamali--
51490041

ladybug
48,264,344

bahare_021
32.971.360

kamiFCB
14,705,608

poya
11,555,671

داش ممد
8,598,347

حجت یوسفی.
8.130.166

majid0511
4323355

داش ممد
4184884

amir321
4117087

LOVE H
3693732

majid0511
2.611.431

hossein~best
2370572

majid0511
2316777

sepehr.mz
2.243.387

firePist
2.146.935

januario37
1,971,451

mohammad.1377
1.759.100

serpico
1،368،452

علی20
1,327,769

GOOGOSH
1245544

mohammad.1377
1.263.537

فرزانم
1104554

joe(parsa)m
1,046,985

mysterio
570221

S-A
548781

senjed
499.504

jshafah
381,070

mm-81
341045

saheli
273111

mohammad12
270317

vahid 77
257,293
برای "تشکر کردن" و یا گفتن"خوب و  جالب بود" از دکمه سپاس استفاده کنید

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اینجا مطرح کنید، به پیغام خصوصی در این مورد جواب داده نمی شود.
آپلود سنتر عکس اختصاصی فلش خور! عکس خور!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.akskhor.ir
 سپاس شده توسط serpico ، ارمين2012
8 یا 10 مرداد تموم میشه
 سپاس شده توسط SABER ، ارمين2012
خب اینجوری که نمیشه!!! من باید بدونم آخرین تلاشمو کی باید بکنم!!!! یکی از روزهای 8 تا 10ام دیگه خیلی باحاله!!! :p319:
 سپاس شده توسط reza111 ، ارمين2012
دوستان و شرکت کننگان عزیز.
ششمین دوره از مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور به پایان رسید.

خسته نباشید. Smile

فردا اعلام برندگان و اهدا جوایز. Big Grin

دوستانی که رتبه های اول تا سه رو کسب کردن شماره کارت + نام صاحب کارت رو به بنده پیغام خصوصی کنن.

البته اگر بانک ملی باشه که فورا به صورت آنلاین جوایز واریز می شود اگر نیست هم اشکال نداره هر کارتی باشه.

با سپاس.

سوالات و مشکلات خود مربوط به انجمن را در دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ☭Nicola☭ ، ارمين2012
man hamin alan az mosabeghe motale shodam hala az koja varede bazi sham hala peyda konid porteghal forosh ra?ConfusedBlushAngelHuhSmileTongueBig GrinWinkIdeaBig Grin
 سپاس شده توسط ارمين2012
حذفم کردی که نزاری جوابتو بدم,ها...
1.در مورد اول:من تو کل جریان مسابقات از سوم پایین تر نبودم ,ولی با اون کارت کاری کردی انقدر عصبی بودم که دیگه نرفتم,
2.در مور این حرفتSadدوما وقتی شما از یه جا وصل می شی از کجا می شه فهمید جای هم رکورد نزدید و تقلب و دغل بازی نکردید و حق دیگران رو ضایع نکردید)من حرفم این نیست که چرا مارو با هم زدی من این حرف رو قبول کردم من حرفم اینه که چرا بعد از نزدیک 20 روز زدی,بعد از این همه وقتی که ما سر این بازی گزاشتیم,که البته جوابی هم براش نداشتی نه الان داشتی نه اون موقع که پیام خصوصی بهت دادم.
3.آره من 1نفر بودم ولی خودتم میتونی ببینی که کل بازیت رو 4 نفر میچرخید که 2 تاشون ما بودیم و یکی از اون 2تاش من بودم که اگه تو اون کارو نمیکردی مطمئن باش که من اول بودم.
اگه شما گفتن دغل و چندر غاز رو بی ادبی میدونین,باشه من بی ادب,بقیش هم که واقعیت بود.آدم بی ادب باشه بهتر از اینه که حق دیگران بخوره.

--mamali-- جان راه هایی هست که بتونی تقلب کنی و بجای 2 نفر بیای و بازی کنی ولی ما اینکارو نکردیم حتی بجای هم,هم بازی نکردیم و همون اول خودمون اعلام کردیم,پس ما هیچ وقت نخواستیم حق دیگران رو بخوریم.
خودت میدونی هر دستی که میری چقدر طول میکشه ما از این همه وقتی که صرف این بازی کردیم و در آخر جفتمون رو یکی زد خیلی عصبانیم...
 سپاس شده توسط reza111 ، ارمين2012
الان منم می تونم یه یوزر جدید بسازم باحاش رکورد بزنم اول و دوم دسته من باشه دو برابر پول بگیرم آخه مدیر از کجا بفهمه که شما 2 نفرید و تقلب نمی کنید؟؟Dodgy
 سپاس شده توسط ارمين2012
نقل قول: حذفم کردی که نزاری جوابتو بدم,ها...
اگر می خواستم جواب ندی کل پستت رو حذف می کردم.
شما به خاطر عدم رعایت ادب محروم شدید.

نقل قول: .در مورد اول:من تو کل جریان مسابقات از سوم پایین تر نبودم ,ولی با اون کارت کاری کردی انقدر عصبی بودم که دیگه نرفتم,
نخیر الان که نگاه کردم در اوایل سه و به پایین بودی ولی در اواخر بهتر شدی.

نقل قول: .آره من 1نفر بودم ولی خودتم میتونی ببینی که کل بازیت رو 4 نفر میچرخید که 2 تاشون ما بودیم و یکی از اون 2تاش من بودم که اگه تو اون کارو نمیکردی مطمئن باش که من اول بودم.
اگه شما گفتن دغل و چندر غاز رو بی ادبی میدونین,باشه من بی ادب,بقیش هم که واقعیت بود.آدم بی ادب باشه بهتر از اینه که حق دیگران بخوره.
مثلا شما رفتین خیلی فاجعه بزرگی اتفاق افتاد؟!

هیچ فرقی نکرد. هر کس می خواست رکورد بزنه رکورش رو زد و روال عادیش رو طی کرد. برای بنده هم هیچ فرقی نکرد و ناز شما رو نکشیدم که بیاین ای وای مسابقه از هیجان افتاد!!!

و من هم فقط چند دقیقه می اومدم رکوردها رو ثبت می کردم و یه بررسی رو بعضی مسائل داشتم و می رفتم.

اصلا هم به این توجه نمی کردم که رقابت بین چند نفره فقط سه تای اول رو یه بررسی می کردم و نه بیش تر.

به هر حال هزینه ای که باید بپردازیم رو الانم می پردازیم و چیزی برای ما تغییر نکرد و از این جهت حقی از کسی خورده نشده و حقشون می رسن.

نقل قول: 2.در مور این حرفتدوما وقتی شما از یه جا وصل می شی از کجا می شه فهمید جای هم رکورد نزدید و تقلب و دغل بازی نکردید و حق دیگران رو ضایع نکردید)من حرفم این نیست که چرا مارو با هم زدی من این حرف رو قبول کردم من حرفم اینه که چرا بعد از نزدیک 20 روز زدی,بعد از این همه وقتی که ما سر این بازی گزاشتیم,که البته جوابی هم براش نداشتی نه الان داشتی نه اون موقع که پیام خصوصی بهت دادم.
این انجمن اعضای زیادی داره و این پیام که این خواهر منه، یا این برادره منه به من از طرفشون می رسه. بنده هم روزی 9 یا 10 ساعت مشغولم و فکرم ازاد نیست که به این موارد فکر کنم.
خواهر شما هم گفت که فلانی برادر منه، و منم گفتم باشه. دیگه اصلا نگفت با هم تو مسابقه شرکت می کنیم و منظورش چیه.

منم فقط سه تای اول رو بررسی می کنم و دیدم شما از یه جا وصل می شی یاد اون افتادم...

البته قبول دارم که باید دقت و تمرکز بیش تری داشتم ولی از طرفه دیگه خوب منم نمی تونم به همه چیز و در همه جهات فکر کنم یعنی فرصت ندارم...

سپاس شده توسط serpico ، reza111 ، --mamali-- ، ارمين2012
یه نفر از دوستان شماره کارتش رو فرستاد.

بقیه هم بفرستن یکسره بریم عابر بانک جوایز اهدا بشه.

سپاس شده توسط reza111 ، bahare_021 ، --mamali--

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  سیزدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!)
  دوازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!)
  یازدهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور (با جایزه!!!)
  دهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه!!!)
  نهمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه!!!)
  هشتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)
  نفرات اول تا سوم هشتمین دوره ی فلشخور
  هفتمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)
  نظرسنجی: برگزاری ششمین دوره مسابقه بزرگ رکورد زنی فلش خور با جایزه نقدی !!!
  پنجمین دوره مسابقات بزرگ رکورد زنی فلش خور شروع شد (با جایزه !!!)

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان