07-09-2014، 8:30
خخخ واقعیته دمت گرم:4chs:
|
چن راه برای اینکه لج پسرا رو در بیارید ...دخملا بیان |
|||||||||||||||||
07-09-2014، 8:30
خخخ واقعیته دمت گرم:4chs:
07-09-2014، 9:00
ببین من بی جنبه نیستم اما از کلمات جالبی تو تایپکت استفاده نکردی بودی عزیز ._. !
اره داری توهین میکنی اخه کی میخوای این کارا رو تموم میکنی
پسرا له له هم نمیرن مثل ادم حرف بزن بز اخه مگه ما با شما چه مشکلی داریم من نمیگم دخترا له له میرن و این چیزا ولی نباید توهین بکنی ما هم ادمیم دیگه اگه اونجوری باشه من یه چیزی رو میگم شما دخترا باعث شدین همه انسان ها توی این دنیا باشن وگرنه باید میرفتیم بهشت اینو قبول نداری که حوا رفت سیبو خرد و به این دنیا تبعید شد اگه بخوایم از اون دید ببینیم شما باید خجالت بکشین که باعث شدین انسان ها از اول توی بهشت نباشن مجبورم کردید اینو بگم شما فقط بلدین توهین کنید مگه کرم دارید؟ توی قرآن نوشته دو جنس باهم مساوی اند پس چرا هی توهین میکنید و فک میکنید برترید؟ یعنی داری از قرآن سرپیچی میکنی؟ توی دنیا هم عغل مهمه هم زور و بازو که دخترا عغل بیشتر رو دارند و پسرا زور بیشتر نمیشه این دو تا رو مقایسه کرد چون بالاخره توی دنیا به کمک هم نیاز دارن علم اینو ثابت کرده که دخترا عغل بیشتر دارند و پسرا زور بیشتر اینو بدون عغل قوی تر از زور نیست و زور قوی تر از عغل نیست مقایسه نمیشم پس کارت رو تموم کن مگه ما با شما چه مشکلی داریم؟ چرا انقد مقرورید و فک میکنید برترید؟ اینو به اون گروه دخترایی هستم که بچه بازی در میارن و این تایپک های مزخرف رو میزارن من یه ادم بی طرف هستم و نه طرف دخترا رو میگیرم نه طرف پسرا رو من بی طرفم من میگم این دو جنس مساوی ان
08-09-2014، 13:25
وای وای بچه ها اولین موردو امتحان کنین بدجور جواب میده هاااااااااااا...!!!
مخصوصا اگه چن نفر باشن!!! تجربه ثابت کرده!! ![]() ![]() ![]()
26-11-2014، 17:12
خخخخخخخ باحال بود مرسی
26-11-2014، 17:16
دستت درد نکنه
خیلی خوب بود
26-11-2014، 17:16
ایوللللللللللللل دمت آتیشششششششششش حال کردم
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() یه دونه سپاس کمه اگه میتونستم 100000 تا سپاس بهت میدادم
26-11-2014، 17:18
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
26-11-2014، 17:30
(07-09-2014، 7:37)saba 3 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. منم هستم بریم(بدبخت پشیمون شد)
26-11-2014، 17:46
برین ارسالامو بخونید من واسه دخترا نوشتم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
![]() من عاشق سرکار گذاشتن دخترام ![]()
| |||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|