14-05-2012، 14:25
منم اول مو هامو ميشورم كف كردم همش درست بود بابا ايول
|
درحمام کدام قسمت بدنتان را اول میشویید؟ / تست روانشناسی |
||||||||||||||||||||||||||||||||
14-05-2012، 14:25
منم اول مو هامو ميشورم كف كردم همش درست بود بابا ايول
14-05-2012، 14:28
حموم چیه دیگه یه جمله ای بگین که آدم معنیشو بدونه من که نمیدونم حموم چیه من اول موهامو میشورم
14-05-2012، 16:42
منم موهامو
14-05-2012، 16:45
شما شخصی هستید که ابتدا موهای سر خود را می شورید:
این افراد هنرمند، خلاق، هستند و معمولا دارای افکاری مثبت هستند که باعث می شود دیگران را به خود جذب کنند. این افراد معمولا آنقدر در رویاهایی خود غوطه ور می شوند که گاهی فراموش می کنند در حال حاضر و در این زمان به سر می برند. برای به دست آوردن پیروزیها و موفقیت ها با تلاش مدام و پیوسته پیش می روید. شما قادر به درک موضوعاتی هستید که دیگران نمی توانند آن را درک کنند. موقعیت اجتماعی برای شما بسیار مهم تر از جنبه ی اقتصادی آن می باشد. به خانواده و دوستانتان اهمیت زیادی می دهید.
14-05-2012، 16:58
منم اول موهامو ميشورم.همش دقيق بود.
14-05-2012، 17:00
شما شخصی هستید که ابتدا موهای سر خود را می شورید:
این افراد هنرمند، خلاق، هستند و معمولا دارای افکاری مثبت هستند که باعث می شود دیگران را به خود جذب کنند. این افراد معمولا آنقدر در رویاهایی خود غوطه ور می شوند که گاهی فراموش می کنند در حال حاضر و در این زمان به سر می برند. برای به دست آوردن پیروزیها و موفقیت ها با تلاش مدام و پیوسته پیش می روید. شما قادر به درک موضوعاتی هستید که دیگران نمی توانند آن را درک کنند. موقعیت اجتماعی برای شما بسیار مهم تر از جنبه ی اقتصادی آن می باشد. به خانواده و دوستانتان اهمیت زیادی می دهید.میدونستم همچین فردی هستم
15-05-2012، 12:10
من از روی عادت اول سرمو میشورم
بعضیاش درست بود ولی بازم ممنون
15-05-2012، 12:13
خیلی خوب بود اما قبلا دیده بودمش
من اول موهامو میشورم
همش دقیق بود عاییییییییییییییییییییی بود مر29+1=30
20-05-2012، 10:46
(آخرین ویرایش در این ارسال: 20-05-2012، 10:51، توسط *larmes de Feu*.)
(15-05-2012، 12:13)setare82 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. شما تو کدوم دسته ای؟(همه گفتند به غیر از تو) شستن سایر نقاط بدن: شما شخصی بسیار متعادل هستید، به راحتی می توانید درون خود را کنترل کنید و بر احساسات قلبی تان فائق شوید . شما فردی فعال و پویا نیستید باید این موضوع را یاد بگیرید که این حس را در خود بیدار سازید تا بتوانید زندگی تان را از هیجان سرشار کنید . شما شخصی دوست داشتنی هستید و به هر مجلسی که قدم بگذارید دوستان زیادی را برای خود پیدا می کنید. واقعا درست بود.
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|